Манчестър Юнайтед си гарантира второто място във Висшата лига. Червените

...
Манчестър Юнайтед си гарантира второто място във Висшата лига. Червените
Коментари Харесай

Ман Юнайтед постигна целта си при визитата на Уест Хем

Манчестър Юнайтед си подсигурява второто място във Висшата лига. " Червените дяволи " приключиха 0:0 като посетители на Уест Хем в отсрочен мач от британското състезание и са недостижими за третия Тотнъм кръг преди края.

" Чуковете " заемат 15-о място с 39 пункта.

Гостите бяха по-активният тим и сътвориха няколко рискови положения, само че не съумяха да ги осъществят. В края на дуела нервите взеха връх и Пол Погба и Марк Нобъл се спречкаха.

" Червените дяволи " бяха по-активният тим през първата част и имаха няколко отлични благоприятни условия за гол. " Чуковете " действаха прибрано, на контраатаки.

 Снимка 355742
Източник:

В 20-ата минута Лансини загуби топката в личното си поле. Ерера овладя и откри Мактоминей, който шутира около гредата. В идната офанзива Адриан избави мощен удар на Лингард.

В 23-ата минута Адриан мазета изстрел на Алексис, след това топката попадна в Мактоминей и той незабавно я насочи към вратата, само че стражът на " чуковете " мазета с крайник.

Последва рисков удар на Аарън Кресуел, който излезе в навън.

 Манчестър Юнайтед с жест към Майкъл Карик в последния му мач за
Манчестър Юнайтед с жест към Майкъл Карик в последния му мач за " алените дяволи "

Вижте какъв е той

Ситуацията на терена не се промени и през второто полувреме. Алексис Санчес изпревари Адриан и опита удар от дребен ъгъл, само че Анджело Огбона беше заел добра позиция и мазета пред голлинията.

Постепенно играта се поизравни, а ситуациите понижиха. При центриране от корнер Смолинг надскочи отбраната на гостите, само че прати топката над вратата.

 Снимка 355740
Източник:

В 71-ата минута Погба опита удар по земята, само че топката излезе в навън.

В края на мача феновете станаха свиделите на грозни подиуми, откакто Марк Нобъл и Пол Погба се спречкаха, само че всичко се размина с по един жълт картон и за двамата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР