Манчестър Юнайтед ще трябва да плати над 10 милиона паунда

...
Манчестър Юнайтед ще трябва да плати над 10 милиона паунда
Коментари Харесай

Сериозна компенсация пази Тен Хаг от уволнението в Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед ще би трябвало да заплати над 10 милиона паунда като отплата, в случай че реши да уволни мениджъра си Ерик загар Хаг след края на сезона. Мястото на нидерландеца е под въпрос на фона на слабата акция, която „ алените дяволи “ вършат.

Според The ​​Times, уволнението на някогашния треньор на Аякс няма да излезе на ниска цена. Самият експерт предизвести, че Юнайтед е покрай лимита на разноските, позволени съгласно разпоредбите за доходност и резистентност през януари. Ето за какво Тен Хаг не получи по този начин претенции нападател през зимата.

Следователно, новият вложител сър Джим Ратклиф ще би трябвало да реши дали уволнението на Тен Хаг и наемането на нов управител ще си коства. Ратклиф ще би трябвало да вземе поради, че клубът се нуждае от всяка стотинка, с цел да вземе нови играчи и личен състав през лятото. „ Червените дяволи “  също желаят да привлекат Дан Ашуърт за нов състезателен шеф, само че Нюкасъл му е сложил цена от 15 милиона паунда.

Въпреки всичко се счита, че Тен Хаг се употребява с доверие от Ратклиф все още. Това обаче може да се промени, в случай че Юнайтед не успее да се класира за Шампионската лига през идващия сезон. „ Червените дяволи ” сега са на осем точки от Астън Вила и четвъртото място. Следователно, на „ Олд Трафорд “ ще се надяват, че на Англия ще бъде предоставено в допълнение място за шампионата, защото са на шест точки и от петото място. Но това ще се случи единствено, в случай че коефициентът на страната е по-висок от този на Германия или Италия в края на сезона.

Ineos’s decision regarding Erik ten Hag’s future will be partly influenced by the cost of dismissing him as Manchester United manager

Read the full story ⬇️ | ✍️
— Times Sport (@TimesSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР