Манчестър Юнайтед ще трябва да даде повече компенсация, ако решат

...
Манчестър Юнайтед ще трябва да даде повече компенсация, ако решат
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед трябва да плати „по-висока такса за обезщетение“, за да уволни Ерик тен Хаг след спечелването на ФА Къп

Манчестър Юнайтед ще би трябвало да даде повече отплата, в случай че решат да уволнят Ерик загар Хаг след класиране за Европа.

Червените дяволи претърпяха най-лошата си акция в лигата от над 30 години и има съществени подозрения, че Тен Хаг ще остане на поста си, откакто Юнайтед приключи осми във Висшата лига.

Тен Хаг, 54, съумя да приключи сезона със сребърни купи, откакто победи Манчестър Сити с 2-1 във финала за ФА Къп. Въпреки това, обсаденият холандец към момента се чака да бъде уволнен, откакто управлението на клуба направи обзор в края на сезона.

Ако Юнайтед реши да се откаже от услугите на Тен Хаг, някогашният началник на Аякс ще получи обезщетение той към момента има още една година от контракта си - и ще има право на по-висока сума, откакто се класира за идващия сезон в Лига Европа.

Това е съгласно нов отчет от ESPN, който обрисува, че Тен Хаг щеше да получи по-малко погашение, в случай че Юнайтед въобще пропусна Европа вследствие на разочароващата си акция във Висш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР