Манчестър Юнайтед се възползва от грешките на Тотнъм и Арсенал

...
Манчестър Юнайтед се възползва от грешките на Тотнъм и Арсенал
Коментари Харесай

Рангник развя бялото знаме: Ако играем така, няма да вземем и точка от Ливърпул

Манчестър Юнайтед се възползва от грешките на Тотнъм и Арсенал и се приближи до четвъртото място след измъчена победа с 3:2 против Норич. Основна заслуга за триумфа имаше Кристиано Роналдо, който вкара три гола и поведе отбора си. Мениджърът на " алените дяволи " Ралф Рангник сподели, че е реалист и не изпадна във екстаз от триумфа.

" Всички видяха днешния мач и всички знаят какъв мач ни следва във вторник. Ливърпул победи Манчестър Сити през днешния ден, към този момент са на край в ФА Къп и имат късмет даже да завоюват четири трофея. Ако играем по този метод, ще ни е мъчно да вземем даже и точка против тях. Трябва да бъдем реалисти.

Трябва да вдигнем равнището в представянето ни. За страдание Фред и Мактомини евентуално няма да са на линия, Рафаел Варан също е под въпрос до последно. До момента той към момента не е възобновил тренировки. Трябва да сме наясно с какви играчи разполагаме. Ще отидем в Ливърпул с вярата да вземем нещо от този мач.

Ако е допустимо, най-добре е да вземем трите точки. Това може да се случи и се е случвало във футбола и преди. Но би трябвало да бъдем реалисти и би трябвало да покажем доста по-добра игра, в сравнение с тази през днешния ден ", съобщи Рангник.
 Манчестър Юнайтед победи Норич с 3:2 във Висшата лига
Кристиано Роналдо разпердушини " канарчетата " и приближи Ман Юнайтед до топ 4

Звездата на " алените дяволи " вкара хеттрик за триумфа с 3:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР