Манчестър (Юнайтед) се наложи с минималното 1:0 над Копенхаген в

...
Манчестър (Юнайтед) се наложи с минималното 1:0 над Копенхаген в
Коментари Харесай

Ман изкова първа победа в Шампионска лига през този сезон и запази шансове за продължаване напред

 Efbet2023 Horizontal
Манчестър (Юнайтед) се наложи с минималното 1:0 над Копенхаген в мач от група А на Шампионската лига и взе първи точки в конкуренцията от началото на сезона. По този метод " алените дяволи " резервираха шансове за класиране напред, а също така сложиха завършек на серията от пет следващи срещи без триумф в най-престижния европейски клубен шампионат.

Футболистите на Ман Юнайтед излязоха с черни ленти, а преди мача имаше минута безмълвие в памет на легендата на клуба сър Боби Чарлтън, който умря в събота.

Успехът за британския гранд пристигна след гол на Хари Магуайър в 72-рата минута, а в края на мача вратарят Андре Онана се трансформира в воин, откакто избави дузпа, изпълнена от Джордан Ларсон. 

Така Юнайтед остава на трето място в групата с 3 точки. Копенхаген е финален с 1, а водач с 9 е Байерн, следван от Галатасарай с 4.

В група С Реал (Мадрид) реализира трета поредна победа, откакто се наложи с 2:1 над Брага като посетител. Родриго изведе гостите напред в 16-ата минута, а през второто полувреме Джуд Белингам вкара втория гол за " кралете ". Английският халф се разписа в трети следващ мач в Шампионската лига. Алваро Джало върна един гол за Брага, оформяйки крайния резултат.

Реал остава на върха в групата с цялостен актив от 9 точки, до момента в който отборът на Брага е трети с 3. Пред него е Наполи, който надделя Унион Берлин при визитата си в Германия с 1:0 и е втори с 6 пункта. 

В забавен дуел от група B Арсенал завоюва с 2:1 гостуването си на Севиля. Габриел Мартинели и Габриел Жезус вкараха головете за британския отбор, а Неманя Гудел върна едно попадение за Севиля. 

Във краткотрайното класиране " артилеристите " остават отпред на групата с 6 точки, следвани от Ланс с 5 и Севиля и ПСВ (Айндховен), които са с по 2. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР