Манчестър Юнайтед привидно изглежда отборът с най-широк състав във Висшата

...
Манчестър Юнайтед привидно изглежда отборът с най-широк състав във Висшата
Коментари Харесай

Юнайтед търси £90 млн. за Деклан Райс

Манчестър Юнайтед видимо наподобява тимът с най-широк състав във Висшата лига сега, само че неналичието на изявен титулярен отбранителен халф си проличава все по-често в мачовете на отбора. Именно затова Оле Гунар Солскяер желае от управлението да му подсигури услугите на британския национал Деклан Райс, без значение от оповестената цена от Уест Хям в размер на £90 млн.

Daily Express написа в днешното си издание, че норвежецът е получил „ зелена светлина “ за прехвърлянето, само че при изискване, че клубът се освободи от услугите на двама от актуалните играчи в халфовата линия. Смята се, че това са Дони ван де Беек и Неманя Матич.

Холандецът по този начин и не съумява да убеди треньора, че има място в титулярния състав, а от месец на месец цената му спада на фона на платените към този момент €39 млн. преди година.

Матич въпреки това продължава да е най-класният опорен полузащитник в отбора, само че 33-те му години стартират осезаемо да си личат, когато му се постанова да се надбягва със противниците.

Райс от дълго време е считан за един от най-хубавите на своя пост в Англия, а и нерядко му се постанова да играе в разнообразни зони, което го прави скъп, както за „ чуковете “, по този начин и за националния си тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР