Манчестър Юнайтед приключи сезона с домакинско поражение с 0:2 от

...
Манчестър Юнайтед приключи сезона с домакинско поражение с 0:2 от
Коментари Харесай

Юнайтед завърши сезона със загуба на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед завърши сезона с домакинско проваляне с 0:2 от Кардиф.

Натаниъл Мендес-Лейндж бе прецизен за гостите от дузпа в 23-ата минута, а в 54-ата минута още веднъж записа името си измежду голмайсторите, вкарвайки за 0:2.

Двубоят не беше значение за уелсците, които изпаднаха от британския хайлайф. Момчетата на Оле Гунар Солскяер можеха само да се изкачат на петата позиция.

Мачът стартира оптимистично за " алените дяволи " откакто в 12-ата минута младокът Мейсън Грийнууд бе покрай това да изведе Юнайтед напред в резултата, само че Етеридж избави удара му.

В 23-ата минута реферът даде дузпа на Кардиф за нарушаване на Диего Далот против Натаниъл Мендес-Лейндж. Самият Лейндж застана зад бялата точка и осъществя първия гол в мача.

Атаките към вратата на Кардиф, преди и след попадението, не спираха, само че до гол за Юнайтед по този начин и не се стигаше. Сантиметри разделиха от изравнително попадение 17-годишния Грийнууд в 26-ата минута, когато младежът стреля от добра позиция, само че Етеридж мазета топката в гредата.

В 38-ата минута Грийнууд още веднъж заплаши вратата на Етеридж, само че този път изстрелът му не откри задачата.

Малко по-късно Джош Мърфи имаше късмет да означи, само че Давид де Хеа се намеси уместно.

Пет минути след почивката резервата Антони Марсиал бе арестуван малко пред наказателното поле на Кардиф от бранител на гостите, само че играта не бе спряна.

В 54-ата минута гостите извършиха тъч, за който бранителите на Юнайтед не бяха готови. Джош Мърфи се озова пред вратата на Де Хеа и подаде на Мендес-Лейндж, който просто подложи крайници си, с цел да направи резултата 0:2.
 29 години не стигат! Ливърпул още веднъж се размина с купата
29 години не стигат! Ливърпул още веднъж се размина с купата

" Червените " победиха Уулвърхямптън с 2:0, само че това не се оказа задоволително
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР