Манчестър Юнайтед приема Бетис в първи осминафинален сблъсък от турнира

...
Манчестър Юнайтед приема Бетис в първи осминафинален сблъсък от турнира
Коментари Харесай

Юнайтед ще търсят реабилитация за унижението от Ливърпул срещу Бетис

Манчестър Юнайтед приема Бетис в първи осминафинален конфликт от шампионата Лига Европа. Срещата на стадион „ Олд Трафорд “ е довечера от 22:00 часа българско време.

„ Червените дяволи “ влизат в мача с испанците след изравнена най-тежка загуба в историята си, откакто бяха разрушени от огромния противник Ливърпул с 0:7 като посетител през уикенда. Това бе едвам второ проваляне в последните 23 мача за отбора във всички шампионати и пристигна откакто манчестърци прекъснаха шестгодишна суша без трофей, печелейки Карабао Къп .
Мениджърът на " алените дяволи " Ерик загар Хаг.
Мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи на конференцията преди срещата през днешния ден, че тимът му би трябвало да се вдигне, както го направи и при тежките загуби от Брентфорд и градския противник Сити по-рано през акцията, и да поправи бъркотията от неделя. „ Червените дяволи “ инкасираха шест попадения през второто полувреме, а капитанът Бруно Фернандеш отнесе огромни рецензии. Въпреки това, португалецът ще остане с лентата и в дуела с Бетис .

„ Изключително благополучен съм да разполагам с Бруно Фернандеш в тима си и съм благополучен, че той, в случай че Хари не е на терена, е нашият капитан. Видяхме мача, би трябвало да се вдигнем и да отвърнем на удара. Печелим дружно, губим дружно. Направихме неразбория в неделя и би трябвало да се оправим с това “, разяснява нидерландският ментор на Юнайтед.

Бетис направи нулево тъждество с първенеца на Испания и Европа Реал Мадрид в последния си мач в Ла Лига, като преди този момент записа три следващи победи в шампионата. Съставът на Мануел Пелегрини показва към този момент през сезона, че е рисков противник, като заема пето място в класирането на вътрешния шампионат и е на три точки от четвъртия Реал Сосиедад и на четири от третия Атлетико Мадрид.
Наставникът на Арсенал Микел Артета.
В различен мач от 1/8-финалите на ЛЕ, водачът във Висшата лига Арсенал гостува на португалския Спортинг в Лисабон . „ Топчиите “ са подготвени за борба в столицата, като насочат взор и към Премиършип, където в края на седмицата гостуват на Фулъм в градско дерби. Спортинг е четвърти в локалното състезание, на цели 15 пункта от лидера Бенфика.

Програма за първите 1/8-финали в Лига Европа :

19:45, Леверкузен – Ференцварош

19:45, Рома – Реал Сосиедад

19:45, Спортинг – Арсенал

19:45, Унион Берлин – Унион Синт Гилис

22:00, Ювентус – Фрайбург

22:00, Манчестър Юнайтед – Бетис

22:00, Севиля – Фенербахче

22:00, Шахтьор Донецк – Фейенорд

Програма за първите 1/8-финали в Лига на конференциите :

19:45, АЕК Ларнака – Уест Хем

19:45, Андерлехт – Виляреал

19:45, Шериф Тираспол – Ница

22:00, Базел – Слован Братислава

22:00, Фиорентина – Сивасспор

22:00, Гент – Истанбул Башакшехир

22:00, Лех Познан – Юргорден. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР