Манчестър Юнайтед обмисля да започне офанзива за южнокорейската звезда на

...
Манчестър Юнайтед обмисля да започне офанзива за южнокорейската звезда на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед готви офанзива за корейската звезда на Наполи

Манчестър Юнайтед обмисля да стартира атака за южнокорейската звезда на Наполи - Ким Мин-Дже. 26-годишният бранител мина на „ Диего Армандо Марадона “ от Фенербахче едвам предишното лято, само че към този момент събира голям интер към себе си с отличните си изяви на терена.

Сега се твърди, че Юнайтед се е включил в борбата за централния защитник, който сега е в Катар на Световно състезание. „ Червените дяволи “ обаче са изправени пред сериозна конкуренция с минимум три други клуба от Висшата лига за подписа на 26-годишния Мин-Дже.

Man Utd 'battling three Prem rivals' for Napoli's Kim Min-jae
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Южнокореецът има 20 мача за водача в Серия А този сезон, като неговият тим е позволил единствено 12 гола в 15 мача в шампионата. Той има контракт до 2025-а година с алтернатива за удържаването му с още 24 месеца.

Това не пречи на „ Calciomercato “ да написа, че редица клубове към този момент обмислят да го привлекат, Юнайтед е последният отбор, който е свързван със бранителя. Останалите споменавани клубове са Тотнъм, Брайтън и Фулъм.

Изданието добавя, че Наполи въобще обаче нямат интерес да го продават, както него, по този начин и другата си звезда Хвича Кварацхелия, през януари, само че обстановката може са се промени през лятото.

No chance for Kim Min-jae to leave in January, despite rumours. He’s gonna complete the season with Napoli as Khvicha Kvaratskhelia.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР