Манчестър Юнайтед няма да се пребори за четвъртото място в

...
Манчестър Юнайтед няма да се пребори за четвъртото място в
Коментари Харесай

Солскяер: Манчестър Юнайтед трябва да печели трофеи

" Манчестър Юнайтед няма да се пребори за четвъртото място в Англия, по тази причина би трябвало да завоюва титли " съобщи мениджърът Оле Гунар Солскяер. Клубът е на шеста позиция във краткотрайното класиране, само че към момента е в конкуренцията за ФА Къп и Шампионската лига.
 Звезда на Юнайтед със съществени похвали от Солскяер
" Ние сме Манчестър Юнайтед и би трябвало постоянно да се целим в купата " сподели Солскяер, който завоюва и шестте мача в шампионата откогато размени Жозе Моуриньо през декември.

Юнайтед е на 16 точки от водача Ливърпул, само че единствено на 3 от четвъртия Челси. Коментарът на норвежеца идва след изявлението на Маурисио Почетино, че за неговия Тотнъм е по-важно да се класира за Шампионската лига вместо да печели титли.

" Имаме Шампионска лига, имаме ФА Къп. Не можем просто да кажем топ четири и това е " прибавя Солскяер. " Във всеки един мач като треньор на Манчестър Юнайтед влизам с настройката, че можем да спечелим този мач. Трябва да се опитаме да спечелим нещо този сезон. "
Последният турнирен триумф на " Червените дяволи " е в Лига Европа през 2017. Година по-рано те печелят за последно ФА Къп, само че първенци не са ставали от сезон 2012-13.

В петия кръг на ФА Къп техен противник ще бъде Челси, а на 1/8-финал в Шампионската лига ще се изправят против ПСЖ.

" Когато печелиш трофей е необикновен ден за всеки един в клуба " продължава Солскяер, който като състезател на Юнайтед завоюва 6 пъти Премиершип, 2 пъти ФА Къп и един път Шампионската лига през 1999 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР