Манчестър Юнайтед не се намира в добра позиция. След като

...
Манчестър Юнайтед не се намира в добра позиция. След като
Коментари Харесай

Контузен или сърдит: Защо Кристиано Роналдо не игра срещу "Манчестър Сити"?


" Манчестър Юнайтед " не се намира в добра позиция. След като през вчерашния ден (6 март) отборът загуби от градския си противник " Манчестър Сити " с 1:4, той изпадна от топ 4 на класирането във Висшата лига.

Големият отсъстващ на терена за " алените дяволи " във значимия мач беше Кристиано Роналдо. Португалецът облече още веднъж фланелката на отбора през лятото на 2020 година От тогава той е вкарал 15 гола в 30 мача във всички шампионати за тима. Дори тази успеваемост обаче е незадоволителна за показване на " Юнайтед " каквото чакат почитателите и някогашните звезди в редиците на отбора. Не оказа помощ и назначението в края на 2021 година на Ралф Рангник за краткотраен управител на отбора.

Официалните информации гласят, че Роналдо е бил контузен. Той е получил контузия в бедрото на подготовка преди мача със " Сити ". Португалецът даже не беше на трибуните за срещата, а по непотвърдена от клуба данни е отпътувал за родината си.

Снимка: Reuters


Разочарован от обстановката беше някогашният халф на отбора Рой Кийн, който е анализатор на една от английските малките екрани.

" Кой ръководи съблекалнята на " Манчестър Юнайтед "? Изглежда, че за играчите по-важни са въпросите: " Как наподобявам? Добре ли е прическата ми? Хубави ли са обувките? " Оставете егото си пред вратата, когато играете за " Манчестър Юнайтед ", не пропусна да насочи рецензиите си той след загубата от " Сити ".

Снимка: Reuters


Контузията на 37-годишният Роналдо придобива мистериозни краски, защото съгласно други спекулации, той няма проблем с бедрото, а просто не е приел решението на Рангник да го остави на пейката и да заложи на други, по-млади футболисти.

" Той не е машина. Получава травми. Лекарят пристигна при мен в петък сутринта и ми сподели, че няма да тренира поради проблеми в бедрото. Това е истината. Не мога да принудя футболист да играе, в случай че е контузен ", разяснява мениджърът.

Снимка: Reuters


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР