Манчестър Юнайтед иска да подсигури дългосрочното бъдеще на Маркъс Рашфорд

...
Манчестър Юнайтед иска да подсигури дългосрочното бъдеще на Маркъс Рашфорд
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обвързва Рашфорд дългосрочно с нов договор

Манчестър Юнайтед желае да подсигури дълготрайното бъдеще на Маркъс Рашфорд на „ Олд Трафорд “ преди края на годината, с цел да отблъсне интереса на европейските грандове към него. Нападателят навлезе в последните осем месеца от контракта си и Юнайтед или ще му предложи нови условия, или ще задейства допълните 12 месеца от сегашния му договор, тъй като в противоположен случай Рашфорд ще може да стартира публични договаряния с задгранични клубове от 1 януари.

През лятото сътрудниците на британския национал се срещнаха с  Пари Сен Жермен, само че „ алените дяволи “ бяха безапелационни, че нападателят не се продава.

Рашфорд навърши 25 години в понеделник, откакто отпразнува своя гол №100 за Юнайтед в неделя, когато вкара с глава победното попадение против Уест Хем.

„ Daily Mail “ твърди, че мениджърът Ерик загар Хаг вижда Рашфорд като централна част от проектите си. Самият Рашфорд също желае да остане в клуба, към който се причисли на седемгодишна възраст. Въпреки това може да е мъчно за двете страни да се спогодят за нов контракт преди Нова година, изключително в случай че Рашфорд вземе присъединяване на международното състезание с Англия този месец.

Юнайтед може да задейства 12-месечното удължение, което е включено в множеството от договорите на техните играчи. Това ще им завоюва време за договаряния за нов договор през идната година.

EXCL: Manchester United to tie down Marcus Rashford before end of the year to ward off rival clubs |
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР