Манчестър Сити за пореден път се издъни срещу друг английски

...
Манчестър Сити за пореден път се издъни срещу друг английски
Коментари Харесай

Черна серия: Ман Сити няма победа над английски клуб в Европа

Манчестър Сити за следващ път се издъни против различен британски клуб в среща от евротурнирите. " Гражданите " към този момент са с пет загуби от пет срещи в мачове против сънародници.

Черната серия за Сити стартира през сезон 1970/1971, когато " жителите " губят на два пъти с по 0:1 от Челси в полуфинал за КНК. Миналата година пък момчетата на Пеп Гуардиола изгубиха и двете си срещи от Ливърпул (0:3 и 1:2) в четвъртфиналите на Шампионската лига.

Снощи пък Тотнъм удари с 1:0 " небесносините " и те към този момент са с пет загуби от пет мача против други британски тимове в Европа.

Мениджърът на Сити Пеп Гуардиола обаче резервира успокоение, само че не скри разочарованието си от провалянето нощес. Както е известно, Кун Агуеро изпорти дузпа още през първото полувреме.

" Разочарован съм от загубата. Показахме добър футбол, контролирахме играта, само че в последна сметка не успяхме да спечелим. Неприятна загуба, само че би трябвало да я забравим и да стартираме да мислим за идната среща с Кристъл Палас. "

" Всеки може да пропусне дузпа, не упреквам Агуеро. Той си остава титулярен реализатор на наказателни удари. В играта сме, само че ще би трябвало да се постараем повече ", съобщи Гуардиола.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР