Манчестър Сити влезе през парадния вход в клуба на най-големите

...
Манчестър Сити влезе през парадния вход в клуба на най-големите
Коментари Харесай

Манчестър Сити сбъдна мечтата си - европейска титла и требъл

" Манчестър Сити " влезе през парадния вход в клуба на най-големите тимове във футбола. Пеп Гуардиола и компания за първи път в историята на " жителите " завоюваха Шампионската лига с 1:0 на финала в Истанбул против " Интер " (Милано).

Така " Сити " записа требъл - с купата на Англия и Купата на Футболната асоциация, повтаряйки достижението на " Манчестър Юнайтед " от 1999 г. 

Родри вкара гола на триумфа в 66-ата минута с удар пред наказателното поле.

Малко по-късно " Интер " удари греда, а Ромелу Лукаку направи извънреден пропуск, като уцели крайници на игралия ослепително вратар Едерсон с уда с глава от два метра.

Очаквайте детайлности и фотоси.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР