Манчестър Сити трябва да преодолее нещо повече от страхотната защита

...
Манчестър Сити трябва да преодолее нещо повече от страхотната защита
Коментари Харесай

Гуардиола: Интер е отбор, който може много неща

Манчестър Сити би трябвало да преодолее освен това от страхотната отбрана на Интер, в случай че желае да завоюва Шампионската лига за първи път в събота, съобщи мениджърът Пеп Гуардиола на конференцията преди утрешния край в Истанбул. Отборът на Сити ще стартира като любимец освен, тъй като наподобява да вземе трофей, който в никакъв случай преди този момент не е имал, само че и с цел да направи впечатляващ требъл през този сезон.

Говори се към питейните заведения край Босфора в красивия град на два континента, че единствената вяра на Интер да спре тима на Сити с машината за голове Ерлинг Хааланд е да се пази, по-късно да пази още и да се надява да има шанс. Но Гуардиола, който се надява да стане първият управител, спечелил два требъла - един в Барселона с купата в Ла Лига, Купата на Краля и Шампионската лига през 2009-а и един на следващия ден, отхвърли да мисли по този начин. Той съобщи изрично, че Интер има доста повече позитивни аспекти в играта си и те ще се видят.

" Имат доста преимущества. Интер е тим, употребяващ освен отбрана. Има разбиране, че италианските тимове знаят единствено по какъв начин да се пазят, само че Интер може да прави доста други неща ", сподели спокоен Гуардиола пред кореспонденти в петък. " Франческо Ачерби, Матео Дармиан, Алесандро Бастони и Андре Онана са доста ефикасни откакто лишават топката. И всички нападатели, от Лаутаро Мартинес до Хоакин Кореа, знаят по какъв начин да бъдат рискови. Интер има способността да държи топката и да приключва кинжално офанзивите си. Те знаят по какъв начин да нападат от центъра, а и от фланговете. Ще се опитаме да се пазиме допустимо най-добре, както високо, по този начин и ниско ", изненадва Гуардиола с изявлението си. И по-късно сподели, че вярното съответствие на пристрастеност и предпочитание е здравословно, само че също по този начин ще проповядва самообладание, в случай че резултатът остане 0:0 по-дълго от предстоящото в събота.

" По време на цялия мач е значимо да знаеш какво би трябвало да правиш и да го правиш добре. Но има моменти, в които мачовете стават луди и по-късно има моменти, в които не мислиш за тактиката, а за това, което ти споделя сърцето. Но ние ще имаме проект, концепция и ще съобщим това на играчите. Ако върви добре мачът, значи и денят ще бъде добър ".

Норвежкият нападател Хааланд означи 52 гола в 52 мача през първия си сезон със Сити, само че един гол в последните му седем мача съставлява относителна суша. " Не съм тук, с цел да приказвам за междинните статистически индикатори на Ерлинг Холанд. Ако имате подозрения по отношение на това, че Ерлинг бележи голове, то вие сте единствен с това мнение ", обърна се испанецът към публицист с въпроса. " Утре ще бъде подготвен да ни помогне да спечелим Шампионската лига ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР