Манчестър Сити ще отправи оферта за нападателя на Арсенал Алексис

...
Манчестър Сити ще отправи оферта за нападателя на Арсенал Алексис
Коментари Харесай

Манчестър Сити ще се опита да вземе Алексис до края на седмицата

Манчестър Сити ще насочи оферта за нападателя на Арсенал Алексис Санчес, настояват медиите на Острова. Според някои източници от " Етихад " даже към този момент са влезнали в контакт със своите сътрудници, въпреки че мениджърът на лондончани Арсен Венгер отхвърли тази информация по време на днешната си конференция.

" Гражданите " са решили да предложат към 25 милиона паунда за чилиеца, чийто контракт с Арсенал изтича през лятото. Джосеп Гуардиола обаче държи прехвърлянето да се реализира още в този момент, по опция до края на седмицата. Самият Санчес е подготвен да се откаже от сходна сума - към 25 млн., които щеше да получи през лятото, в случай че премине на " Етихад " като свободен сътрудник.

Според медиите на Острова Арсенал ще желае към 30 милиона за Алексис, който явно към този момент не е изключително стимулиран за играе за " топчиите ", а също така се появиха информации за влошени връзки сред него и част от съотборниците му.

През предишното лято Арсенал отхвърли 60 милиона от Сити за Санчес, само че в този момент е доста евентуално чилиецът да бъде продаден за половината, за не бъде изтърван без пари след края на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР