Манчестър Сити ще опита да отмъкне Килиан Мбапе под носа

...
Манчестър Сити ще опита да отмъкне Килиан Мбапе под носа
Коментари Харесай

Сити отмъква Мбапе под носа на закъсалия го ПСЖ?

Манчестър Сити ще опита да отмъкне Килиан Мбапе под носа на Пари Сен Жермен, пишат медиите в Англия. Както е известно, парижани разполагат с два месеца, с цел да събере 50 милиона евро и по този метод да спазят разпоредбите за „ Финансов феърплей “ на УЕФА. Ако това не стане факт, клубът е застрашен да отнесе доста съществено наказване.

Пенсионират Меси и Роналдо до 2 година, показаха заместниците им

Пари Сен Жермен пръсна 222 милиона евро за прехвърлянето на Неймар от Барселона, а по-късно взе чартърен Мбапе, за който ще би трябвало да заплати още 180 милиона евро на Монако след края на сезона.

Парижани се нуждаят от приходи в размер от към 75 милиона евро до 30 юни, с цел да съумеят да балансират финансовата си рамка. През зимния трансферен пазар в клуба постъпиха 28 милиона евро от продажба на играчи, тъй че в този момент ПСЖ се нуждае от още 50 милиона евро, с цел да влезе в параметрите на финансовия феърплей.

Ако не съумеят да съберат нужната сума, парижани ще бъдат ихвърлени от Шампионската лига, а също по този начин ще би трябвало да платят свиреп санкции. Подобен отрицателен процес на събитията за френския гранд ще принуди управлението да продава значими играчи. Шефовете на Манчестър Сити пък незабавно са видели опция за трансферен удар.

Целите на идващото огромно извършване на покупки на Гуардиола

Мениджърът на "гражданите " Хосеп Гуардиола е хвърлил око на Мбапе и даже го е посетил в Париж, прибавя още "Mirror ". Иначе манчестърци желаят да се подсилят с огромна звезда през лятото, като измежду най-обсъжданите имена са Еден Азар от Челси, Тома Лемар от Монако и Рияд Марез от Лестър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР