Манчестър Сити посреща Уест Хам в отложен мач от 28-ия

...
Манчестър Сити посреща Уест Хам в отложен мач от 28-ия
Коментари Харесай

Манчестър Сити - Уест Хам, изненадващи решения и в двата състава

Манчестър Сити посреща Уест Хам в отсрочен мач от 28-ия кръг на Премиър лийг. “Гражданите ” се нуждаят от наложителна победа, с цел да се завърнат на върха в класирането, откакто през вчерашния ден Арсенал ги измести след успеха си над Челси. Все отново първенците имат и два мача в ресурс. От своя страна “чуковете ” дишат малко по-спокойно в битката си за оцеляване, само че не престават да се нуждаят от точки, с цел да си подсигуряват оставането в най-високото равнище на британския футбол и през идната година.

Мениджърът на отбора Джосеп Гуардиола продължава с ротациите и прави три промени в своя отбор в съпоставяне със състава, който надви над Фулъм. Голямата изненада е оставянето на титуляра Едерсон на скамейката, а на вратата застава Щефат Ортега. Кевин де Бройне, Мануел Аканджи и Илкай Гюндоган също сядат на пейката, а в титулярния състав късмет получават Нейтън Аке и Бернардо Силва.

Дейвид Мойс прави цели четири промени в състава на Уест Хам, а огромната изненада е отсъствието на капитана Деклан Райс, както и Томас Соучек, Наиф Агер и Курт Зума. Сред титулярите места получават Аарън Кресуел, който поема и капитанската лента, Анджело Огбона, Тило Керер и Флин Даунс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР