Манчестър Сити изигра силен мач през седмицата и победи Бърнли

...
Манчестър Сити изигра силен мач през седмицата и победи Бърнли
Коментари Харесай

Дербито на Манчестър

Манчестър Сити изигра мощен мач през седмицата и победи Бърнли с 4:1, а Габриел Жезус сподели, че може да се разчита на него. Отборът на Пеп Гуардиола обаче изостава съществено от водача и с всяка неточност възможностите му за купата понижават. " Гражданите " ще се опитат да покажат, че не престават да са стопанин на Манчестър в дербито с Манчестър Юнайтед.

Миналия сезон Сити взе и двете дербита, само че като цяло изпитва проблеми в конфликта. Въпреки превъзходството си на домашна сцена и две следващи трофеи, " небесносините " позволиха две загуби в последните пет мача.

Отборът на Оле Гунар Солскяер пък се показва чудесно против водещите тимове и няма загуба от тях този сезон. Поредна проява на това бе триумфът над Тотнъм през седмицата, когато " алените дяволи " демонстрираха и отлична игра. Юнайтед обаче има единствено една победа в последните си 11 мача като посетител в шампионата.

Гуардола е направил единствено една смяна от мача във вторник. Джон Стоунс заменя Николас Отаменди в центъра на отбраната. Гюндоган се завръща след наказване, само че стартира срещата на аварийна пейка. Атаката ще води Жезус в отсъствието на контузения Серхио Агуеро.

Will Manchester be or? #MCIMUN pic.twitter.com/UKeon1aAmn
— Premier League (@premierleague) December 7, 2019
Две промени има в тима на Манчестър Юнайтед. Люк Шоу стартира като титуляр за сметка на Ашли Йънг, а Антони Марсиал се завръща в отбора, което оставя на пейката Мейсън Грийнууд.

МАН СИТИ - МАН ЮНАЙТЕД

МАН СИТИ: Едерсон, Уокър, Стоунс, Фернандиньо, Анхелино, Родри, Д. Силва, Де Бройне, Б. Силва, Стърлинг, Жезус

МАН ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Уан-Бисака, Линдельоф, Магуайър, Шоу, Мактоминей, Фред, Джеймс, Лингард, Рашфорд, Марсиал

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО
СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
КЛАСИРАНЕ Премиър лийг 16 кръг, събота 7 декември  Манчестър Сити 19:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР