Манчестър Сити игра по изключителен начин, но футболът са резултатите,

...
Манчестър Сити игра по изключителен начин, но футболът са резултатите,
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола: Играем изключително, но...

Манчестър Сити " игра по извънреден метод ", само че " футболът са резултатите ", съобщи треньорът на досегашния притежател на трофея в Шампионската лига Пеп Гуардиола.

" Бих предпочел да печеля, само че поздравления за Реал Мадрид, който продължава на полуфинала. Те се защитаваха в действителност плътно и солидарно ", призна испанският експерт.

" Нямам страдание за това, което направихме. Винаги като треньор съм опитвал да сътворявам допустимо най-вече положения и да позволяваме минимум голове ", сподели той във връзка защитната тактичност на противника. " Аз не ги осъждам, не върша това ", посочи той.

" Сега те се пази по-назад спрямо последните години и ние създадохме доста положения. Но във футбола би трябвало да вкарах голове и те го направиха по-добре от нас по време на дузпите ", сподели още Гуардиола.

" Футболът е резултати. те са на полуфинал, а не ние ", призна треньорът.

" Отборът игра по извънреден метод във всички етапи на играта, само че за жалост не спечелихме. Така е. Трябва да благодаря на играчите от дъното на сърцето си за метода, по който играха против този тим ", заключи той.

" За да победиш Реал Мадрид, би трябвало да покажеш най-хубавото. Ние го показахме, само че това не стигна ", приключи Пеп Гуардиола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР