Манчестър Сити и Реал (Мадрид) изиграха незабравим мач в първия

...
Манчестър Сити и Реал (Мадрид) изиграха незабравим мач в първия
Коментари Харесай

7-голово зрелище даде крехък аванс на Сити срещу Реал по пътя към финала в ШЛ

Манчестър Сити и Реал (Мадрид) изиграха паметен мач в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига, след който отборът на Пеп Гуардиола ще пътува единствено с гол преимущество за " Бернабеу " след вълнуваща победа с 4:3.

Началото не обещаваше доста за гостите от Испания - Кевин де Бройне означи най-бързия гол в полуфинал на Шампионска лига след единствено 93 секунди игра след фантастична асистенция на Рияд Марез. 9 минути по-късно самият Де Бройне асистира на Габриел Жезус, който се възползва от неприятната реакция на Давид Алаба и повиши на 2:0.
 Снимка 571903
Въпреки това, както Пари Сен Жермен и Челси към този момент научиха през този сезон, Реал в никакъв случай не би трябвало да бъде отписван. Така се стигна до 33-а минута, когато Карим Бензема се възползва от неточност в отбраната на домакините, изпревари Зинченко и направи резултата 2:1.
 Снимка 571907
Головото шоу и откритият футбол продължиха и през втората част. Фил Фоудън усили до 3:1 в 53-ата минута, а единствено две минути по-късно Винисиус Жуниор със страхотна независима акция направи 3:2. 

Бернардо Силва в 74-ата минута означи приказен гол, с цел да върне преимуществото от два гола на " жителите ", само че в 82-ата минута на срещата Бензема означи втория си гол, този път от дузпа и оформи крайното 4:3.
 Снимка 571912
Това беше 14-ият гол за Бензема в Шампионска лига през този сезон, откакто преди този момент не бе отбелязал повече от 7 гола за един сезон.

Довечера във втория полуфинал ни следва нов англо-испански дуел сред Ливърпул и Виляреал.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР