Манчестър Сити е лидер в Премиър лийг и започна с

...
Манчестър Сити е лидер в Премиър лийг и започна с
Коментари Харесай

Гуардиола: Още нищо не сме спечелили, а всички ще ни оценяват по титлите

Манчестър Сити е водач в Премиър лийг и стартира с разгромна победа присъединяване си в групите на Шампионската лига, само че Джосеп Гуардиола е наясно, че нищо от това няма да има значение, в случай че в края на сезона тимът му остане с празни ръце. Преди дуела против Шахтьор (Донецк) каталунският експерт разяснява напредъка на някои от младите играчи и на отбора като цяло.

" В момента разполагаме с петима нападатели и аз имам вяра на всеки от тях. Габриел Жезус е доста надарен. Доволен съм от старанието му и от това, което демонстрира. Той оказва помощ на Серхио Агуеро, като постоянно бележи голове, а също така внася динамичност в офанзивната ни линия. Виждайки метода, по който Жезус работи, нямам подозрение, че той ще се трансформира във футболист от международна класа ", проучва Гуардиола.

" Льорой Сане е характерен образец за най-хубавото от актуалния немски футбол. За него не е проблем да прави спринтове от по 30-40 метра, освен това по повече от един път на мач. Необходимо му е пространство, с цел да блесне ", съобщи Пеп.

" През този сезон сме по-добри при статичните положения и се пазиме по-спокойно. Работя с футболисти, с каквито не съм работил преди. Но още нищо не сме спечелили, а ще бъдем оценени по купите. Каквото и да приказвам за развиването на тима, всички чакат от нас титли ", уверен е Гуардиола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР