Манчестър Сити е готов да се включи в битката за

...
Манчестър Сити е готов да се включи в битката за
Коментари Харесай

Манчестър Сити изпреварва Ливърпул за Тиаго

Манчестър Сити е подготвен да се включи в борбата за подписа на халфа на Байерн (Мюнхен) Тиаго Алкантара, оповестява " Туто Юве ". Мениджърът на " Гражданите " познава добре качествата на испанеца, защото работи с него в Барселона и Байерн и е подготвен още веднъж да го вземе в състава си.

Досега се смяташе, че любимец за подписа на Тиаго е Ливърпул. Футболистът е податлив да опита шанса си в Англия, като мърсисайдци приготвят оферта за него на стойност 32-милиона паунда. Освен това и Ювентус следи деликатно обстановката и също може да се включи в борбата за подписа му.

Договорът на Тиаго с Байерн изтича след една година и на този стадий наподобява по-вероятно той да бъде продаден, в сравнение с да преподпише с баварците. От Манчестър Сити наподобява ще опитат да изпреварят конкуренцията и да завлечен халфа под носа на огромния си съперник.

Алкантара е артикул на школата на Барселона. Той бе притеглен в Байерн през 2013 година и има 231 мача за немския исполин досега, въпреки да бе преследван от много травми в кариерата си на " Алианц Арена ". През този сезон испанецът е изиграл 25 мача, в които е отбелязал 3 гола и е направил 2 асистенции.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР