Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и още други

...
Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и още други
Коментари Харесай

Ледникова епоха завладява София

Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, великански птици и още други са част от Ледникова ера - вълнуваща и просветителна галерия за растенията и животните от последната ледникова ера на Земята.

Експозицията e разположена в Софарма Бизнес Тауърс, в София и отвори порти за гости през днешния ден 7-ми декември. В Ледникова ера посетителите ще имат опция да прегледат 22 скотски интерактивни макета на бозайници с научно точни придвижвания, оцветяване, звуци и четина.

Всяко животно, част от експозицията се движи и издава звуци. Експозицията е снабдена с интерактивен панел, който включва археологическо поле за посетителите, в което могат да се разходят и да открият великански скелет на праисторическо животно.

Освен представители от Ледникова ера, посетителите ще могат да прегледат и макети на динозаври в действителните им размери. Тази галерия предлага неповторима и вълнуваща разходка през ледниковата ера за фамилии и гости от всички възрасти.

Експозицията гостува за първи път в България в Морската градина в гр. Бургас и бе посетена от над 10 000 души. Гостувала е и в множеството страни по света като Южна Америка, Холандия, Италия, Унгария, Румъния, Кипър, Гърция, Сингапур, Тайланд и доста други, и над 6 млн. души са видели онлайн макетите от Ледникова ера.

В рамките на изложбата ще се има също 3D кино за деца, както и детски ъгъл, в който малчуганите ще могат да оцветяват животните от праисторическата ера. Билетите за експозицията ще са на цени от 10 лева за деца и 12 лева за възрастни. Изложбата ще бъде налична за гости всеки ден от 10 ч. до 20.30 ч.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР