Мълвата, че бивш гръцки министър е новата половинка на модела

...
Мълвата, че бивш гръцки министър е новата половинка на модела
Коментари Харесай

Гръцки министър залюби наш модел

Мълвата, че някогашен гръцки министър е новата половинка на модела Илиян Илиев от ден на ден наелектризира светските среди. Според източници Българския Кен е причина за раздялата на гръцкия политик със брачната половинка му, като двамата към този момент са били засичани из софийски заведения.

Красавеца бил затрупван със скъпи дарове и бижута от известна марка, като скоро новозалюбилата се двойка прекарала две седмици в Тайланд, където събирали загар.

В клопка на съдбовния сексапил на Илиян са попадали не един или двама родни господа. До скоро беше в дългогодишна връзка с предприемач, който е доста по-голям от младежа, като в медиите се приказва, че изкусителя е омотавал в мрежите си освен предприемачи, само че и родни политици, футболисти и фигури от сенчестите среди.

Сред любовните завоевания на изкусителя се твърди, че е холивудски артист, които снимал в България, както и международно известния DJ Марк Найт, които цялостни най-големите зали в България, с електронната музика, която основава.

 



 
На едно от последните си празненства Марк напълно намерено показал околните си връзки с Илиян, че даже двамата били от самото начало дружно зад пулта. Като удостоверение на това са фотоси и видеа в персоналните профили на модела.

Към днешна дата българският Кен е по-скоро с визия на Барби, ма която много девойки биха завидяли.

Илиян стана известен като дете модел. Зад гърба си няколко трофеи от международни състезания за хубост, като и голям брой корици за непознати списания. Името му не един път е попадало в едни от най-големите непознати таблоиди поради приликата му с куклата Кен. По обучение е артист, по този начин попада и в един от най-хитовите български тийн сериали, което го трансформира в кумир на подрастващите и го достави с десетки хиляди почитатели в обществените мрежи. Към днешната дата се изявява и като гримьор.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР