Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една

...
Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една
Коментари Харесай

По какво се различава любовница от съпруга на улицата

Малцина знаят, че в действителност е доста елементарно да различите една държанка от брачна половинка. Достатъчно е просто да се извърнат внимание на няколко детайла. Всъщност доста дами би трябвало да се научат да наподобяват точно като любовници. Струва си да разберете на какви елементи е добре да се обърне внимание и по какъв начин се разграничава една държанка от омъжената жена.

Любовницата употребява доста скъпи парфюми
Жените най-често употребява най-скъпите си парфюми за специфични случаи. Любовницата обаче никак не пести от него, тя е наясно, че това в действителност я прави доста по-привлекателна за мъжете. Някои женени дами пък подценяват скъпите аромати в всекидневието.

Бельото на любовницата постоянно е горещо
Съпругите не считат за изключително значимо всекидневно да изкушават мъжете с бельото си. Женените дами са прекомерно заети с ежедневните си проблеми, грижата за децата, дома, а и постоянно би трябвало да има нещо сготвено., Любовницата обаче е наясно, че едно красиво и сексапилно долни дрехи най-малкото кара дамата да се усеща доста по-уверена и привлекателна. Именно по тази причина дантелата и сатенът са част от бельото й.

В дрешника на любовницата има повече облекла на скъпи дизайнери и от скъпи материи
На нея не й е нужно да се грижи за семейство и деца, точно по тази причина за нея е по-важно по какъв начин наподобява естетически, вместо кое е по-удобно и практично. Кадифените рокли, кашмирените пуловери и копринените блузи са част от облеклото й. При женените дами нещата стоят по много по-различен метод. При тях преди всичко стои това облеклата им да са комфортни. Вкъщи те гледат да сложат нещо прелестно, което да не ги стяга и от време на време се запускат прекомерно, а това не е привлекателна панорама за мъжете им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР