Малцина знаят, че вечната екшън звезда Арнолд Шварценегер страда от

...
Малцина знаят, че вечната екшън звезда Арнолд Шварценегер страда от
Коментари Харесай

Как се чувства Арнолд Шварценегер след сърдечната операция

Малцина знаят, че безконечната екшън звезда Арнолд Шварценегер страда от вродено сърдечно заболяване. През годините 73-годишният професионален културист е претърпял редица интервенции.
 Арнолд Шварценегер на 73
Арнолд Шварценегер в 21 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

През март 2018 година той се подложи на интервенция, при която бе заменена белодробната клапа, оперирана преди този момент през 1997 година, написа Sky News.

Сега, след следващата сърдечна интервенция, някогашният губернатор на Калифорния разгласява поредност от фотоси в обществените медии, с цел да увери феновете си, че е добре.

on Oct 23, 2020 at 1:24pm PDT

На тях го виждаме ухилен от болничното легло, само че и на разходка из улиците на Кливланд.

" Благодарение на екипа в клиника Кливланд имам нова аортна клапа в допълнение на новата белодробна клапа от предходната ми интервенция ", написа в профила си в Instagram той.

" Чувствам се фантастично и към този момент се разходих по улиците на Кливланд и се любувах на невероятните ви скулптури. Благодарности на всички лекари и медицински сестри от моя екип ", добави звездата.
 Арнолд Шварценегер, гибелта и опасява ли се от от нея артистът
Страхува ли се от гибелта Арнолд Шварценегер

Колко смел е Терминаторът

Сигурни сме, че Терминаторът ще се оправи и с това препятсвие и се причисляваме към пожеланията за бързо възстановяваване на хилядите му фенове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР