Малтретираната и обезобразена преди време Дебора от Стара Загора сподели

...
Малтретираната и обезобразена преди време Дебора от Стара Загора сподели
Коментари Харесай

Дебора: Познах нападателя си, звънна, каза “Аз съм”

Малтретираната и обезобразена преди време Дебора от Стара Загора показа пред Нова тв, че не е очаквала цяла България да я поддържа. Момичето беше изрично, че е познало нападателя си.

“Познах нападателя си. Не се познавам от малко време с него и няма по какъв начин да се объркам. Гласът, походката, всичко. Ние имахме среща във вечерта на нападението. Аз го чаках у дома. До последния миг бяхме гаджета. На вратата се звънна, сподели “Аз съм ”, надлежно аз отворих вратата. Бях оставила отключено и той влезе. Отношенията ни до довечера бяха напълно елементарни. Когато той отвори вратата, видях маскиран мъж. Целият в черно. Чувствах боязън от него, само че мислех, че този интервал най-вероятно ще отмине и нещата сред нас ще се наредят и няма да е такова ситуацията, само че съм бъркала. Боя се, че ще излезе, а тогава към този момент не знам какво ще се случи ”, съобщи Дебора Михайлова.

Дебора Михайлова описа и за престоя си в болничното заведение и за страстите, които е претърпяла след жестокото нахлуване.

“През цялото време, до момента в който бях в болничното заведение, питах лекарите дали ще умра. Почти всичките ми рани бяха зашити без анестезия, бях изгубила ужасно доста кръв. Сега раните ми зарастват. Понякога ме болят, сърбят, само че скоро започваме лекуване. В момента се опасявам да излизам, само че го върша, тъй като не желая животът ми да завърши. Едва в този момент събрах храброст, преди този момент не ходех и до магазина, което е напълно обикновено битово нещо в всекидневието ”.

След шока, който е претърпяла Дебора описа, че е отслабнала с 12 кг.

“Около месец се хранех със сламка, тъй като не можех да си разтварям устата и да сдъвквам ”, изясни Дебора.

Момичето споделя, че сега има и поддръжката на съучениците си. Ходи на учебно заведение. Предстои абитуриентски бал.

“Съгласих се да приказвам, тъй като имам поддръжката на цяла България и желая да намалеят тези случаи на принуждение ”.

В момента обвиняванията против нападателя на Дебора са три – за двустепенна междинна телесна щета, за закани за ликвидиране и за насила.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР