Малкото симпатично момиченце, което виждате на снимката по-горе, едва ли

...
Малкото симпатично момиченце, което виждате на снимката по-горе, едва ли
Коментари Харесай

Ще я познаете ли: Коя е тази известна българска водеща?

Малкото симпатично момиченце, което виждате на фотографията нагоре, надали знае, че ще се трансформира в най-известната телевизионна водеща в България.

Няма някой, който да не познава лицето ѝ от дребния екран - с нея се будим всяка заран в ефира на NOVA. Точно по този начин, това е чаровната водеща на предаването " На кафе " - Гала!

На фотографията тя е в първи клас и се готви да отиде на първия си образователен ден. 
                             

Само в случай че е знаела малката Галя Пенева, както е същинското ѝ име, какъв професионален път я чака! 

След като е приключила е педагогика и детска психология във Великотърновски университет „ Св. св. Кирил и Методий “ е била модел за малко. Началото на телевизионната ѝ кариера е в шоу „ Невада “ по БНТ. След това става водеща на няколко излъчвания: „ Топмодел Зодиак “ по БНТ – Канал 1 с продуцент Стамен Илиев и Константин Будев, „ Фамилия топ шоу “ (продуцент Чавдар Младенов) – по ТВ MSAT и в Евроком България – „ Мис Столверк “ с продуцент Стамен Илиев.

Модният специалист Любомир Стойков показа преди няколко години в Instagram профила си архивeн кадър от 1992 година, на който го виждаме с Гала на фешън ревю в София. Определено можем да кажем, че тя не се е трансформирала доста и през днешния ден, когато е на 56 година, и е запазила своя несравним искра. 
                             

На 9 октомври 2000 г. Гала стартира работа в Нова телевизия като водеща на утринното предаване „ На кафе “.

Шоуто спира да се излъчва в края на юли 2005 година, само че се връща на екран на   16 февруари 2009 г. В утринния ефир на NOVA то продължава да се излъчва от понеделник до петък от 09:30 часа.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР