Малко звезди могат да се похвалят с изрядна кожа на

...
Малко звезди могат да се похвалят с изрядна кожа на
Коментари Харесай

Тайната за перфектната кожа на Кайли Миноуг

Малко звезди могат да се похвалят с изрядна кожа на 51 години. Кайли Миноуг е една от тях и неотдавна се появи без грим, като постави множеството си колежки в дребния джоб.
 Кайли Миноуг интимно и без грим
Кайли Миноуг интимно и без грим

Певицата снима ново видео

Оказа се, че и тя си има обред по разкрасяване, който изобщо не е обвързван с всякакви комплицирани процедури и сериозен бюджет.

Заедно с Дженифър Анистън, Сандра Бълок или Салма Хайек, поп дивата като че ли също е спряла времето. Ето нейните три златни правила за изумителна кожа, които следва прецизно от години.

Кайли и слънцето

Певицата употребява всеки ден слънцезащитни артикули , отстранява хубаво грима си с муселинова забрадка и постоянно отскача до кожния лекар си. А по този въпрос експертите са на едно мнение с австралийката.

Особено лекар Карлос Моралес, който поучава: " Трябва да избягвате излагането на слънце, като употребявате SPF 50 през цялата година, а в дните на оптимално слънчево облъчване слагайте очила и шапка. "

Кайли и чистотата

Освен че е основна, непорочност предотвратява и преждевременната поява на фини линии и бръчки, петна или отегчителен, текстуриран загар на кожата. За задачата Кайли разчита най-много на муселиновите кърпи , с които покриваме новородените, тъй като са най-меки, леки и от дишаща материя.

Кайли и кожата

С нея Кайли изобщо не се майтапи, по тази причина и постоянно се поучава с кожен лекар коя е най-хубавата грижа съответно за нейния случай.

Убедена е, че колагенът за момента е основният миг в козметиката й. Приема го и под формата на по този начин наречената нутрикозметика - магически коктейл от съставки, които са потребни за кожата, само че стигат до нея посредством питието ни, написа Hola!.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР