Малко в повече ми идват точно днес доносниците на някогашната

...
Малко в повече ми идват точно днес доносниците на някогашната
Коментари Харесай

Малко в повече ми идват точно днес доносниците на някогашната политическа милиция, които ни изнасят уроци по история от телевизията

Малко допълнително ми идват тъкмо през днешния ден доносниците на тогавашната политическа милиция, които ни изнасят уроци по история от малкия екран. Може би не е зле сътрудниците от Нова, БТВ и Българска национална телевизия да преглеждат описите на Комисията по досиетата, когато канят събеседниците си в същото време разделно.

Получих припадък на гадене доскоро, като видях на екрана един от тия постоянно правоверни готвачи на публичното мнение – по какъв начин се пени, че 3-ти март би трябвало да бъде премахнат от празничния ни календар, тъй като в него става дума и за руснаци.

Защо ми се догади ли? Защото знам, че същият тоя, дето се пени, е писал преди Десети ноември отвратителни доноси срещу свои сътрудници, които са се изказвали за Запада с почитание. Тогава той е изповядвал, подлецът, обич към всичко съветско и злоба към Запада и към Съединени американски щати със същата ортодоксална пристрастеност, с която в този момент пропагандира противоположното.
Бррръъъ! Гадно.

Удивително е какъв брой доста са двукраките скунксове в българския политически зоопарк! И е срамно да ни натрапват вонята им – изключително в един от тези дни, в които отдаваме почит на свободата.

Анна Заркова
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР