Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не

...
Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не
Коментари Харесай

Заради личните атаки: Лена Бориславова няма да се кандидатира за депутат

Малко след свалянето на кабинета Петков взех решение да не влизам в предизборните листи . Това заяви в персоналния си профил Лена Бориславова , някогашен началник на кабинета на експремиера Кирил Петков.

" През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към разкъсване със схемите на предишното - с кражбите на публичен запас, с мафиотския метод на ръководство на страната, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе голяма, впрегнаха се всички похвати, работеше се интензивно и за изместване на публичния фокус и за компрометиране на Промяната. Е… не откриха обири, не откриха нечисти покупко-продажби, не откриха закононарушения, по тази причина нападнаха персонално ", показва аргументите Бориславова.

И добавя, че " да се занимаваш с политика в България има своята цена ". " Аз нямам право да я трансферира върху екипа и работата на „ Продължаваме промяната “. Най-накрая имаме късмет да скъсаме дефинитивно със остарелия, привършен модел на ръководство, в който някой водач се разпорежда с хората, с бизнеса, с фантазиите и живота ни. Нищо, минимум пък моето име, не би трябвало да отклонява вниманието ни от тази цел. Промяната зависи от мощни персони, само че е по-голяма от всеки от нас поотделно ", написа в поста си Лена Бориславова.

Тя благодари на Кирил Петков и Асен Василев , както и на целия екип на Политическа партия, че са я разбрали и подкрепили в решението й.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР