Малко, след като от полицията във Враца съобщиха за хванат

...
Малко, след като от полицията във Враца съобщиха за хванат
Коментари Харесай

Само в BulNews! Вижте кой е пропадналият елемент, заловен мъртвопиян и дрогиран във Враца /снимки/

Малко, откакто от полицията във Враца оповестиха за заловен пийнал и надрусан мъж в града, организация BulNews разбра кой е той.
След малко следствие стана ясно, че джигитът, хванат несъответстващ зад кормилото, е Димитър Русинчовски.
Припомняме, че казусът е от 25 октомври, а за него писа медията ни.



Около 20 часа униформени спрели за инспекция лек автомобил „ Алфа Ромео “. Зад кормилото на колата седял 41-годишният Митко Русинчовски.
Извършената инспекция за приложимост за алкохол и опиати посочила, че водачът е под въздействието и на двете - регистрирана е централизация от 3.11 промила, както и позитивен резултат за кокаин. 
Димитър Русинчовски е наследник на починалия някогашен шеф на именитата комерсиална верига от близкото минало „ Минералсувенир “ и данъчен чиновник Валери Русинчовски.
Бащината къща на Митко, както е прочут измежду близки и другари, се намираше в центъра на Враца, против „ Мъжка мода “, където бе вдигнат нов блок, който се трансформира в една от перлите на града под Околчица.
Димитър Русинчовски не за първи път влиза в престъпните летописи и е добре прочут на локалната полиция. В града е прочут с това, че постоянно злоупотребява с алкохол и съвсем непрекъснато приема опиати. Врачани знаят, че Митко е проблематичен човек и тъкмо поради това не са сюрпризирани от следващото проявление на Закона от негова страна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР