Малко след като депутатът Делян Добрев обяви намерението си да

...
Малко след като депутатът Делян Добрев обяви намерението си да
Коментари Харесай

В ГЕРБ не приемат оставката на Делян Добрев

Малко откакто депутатът Делян Добрев разгласи желанието си да напусне Народното събрание, неговите сътрудници от ГЕРБ се изрекоха в негова отбрана и отхвърлиха да одобряват решението му.

Народният представител от ГЕРБ и някогашен енергиен министър Делян Добрев показа, че напуща всички заемани постове, тъй като се усеща „ смъртоносно ранен политически” след абсурда в Хасково. Той се е срещнал тази заран с премиера Бойко Борисов и му е съобщил за своето решение.

"Не одобрявам оставката на Делян Добрев като депутат! Ще гласоподавам срещу! ", написа Десислава Атанасова във Фейсбук.

"Делян Добрев сподели, че на кръга и на живота, и на политиката е спечелил златни пояси и в двете, като без капка терзание преодолява всеки съперник, който опита да оспори купите му по чест ", написа младият зам.-министър на външните работи Георг Георгиев.

"Подкрепям Делян Добрев в това тестване! И не мога да позволи, че ще пострада от следващите калташки бсп-инсинуации и операции на общественото мнение. Делян е кадърен, изобретателен, интелигентен човек. Той е заслужен и почтен човек! ", съобщи ръководителят на на правната комисия Данаил Кирилов.

"Не одобрявам оставката на Делян Добрев! ", написа пък Александър Ненков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР