Малко преди традиционния събор на Бялото братство край Рилските езера

...
Малко преди традиционния събор на Бялото братство край Рилските езера
Коментари Харесай

Спомен за учителя Дънов - slava.bg

Малко преди обичайния събор на Бялото приятелство край Рилските езера тази година, си спомняме за Учителя Петър Дънов с книгата „ Дънов, Учителя. Рецепти, предсказания, наставления”с логото на издателство „ Милениум” – най-пълният алманах, включващ всички мъдри слова и здравни рекомендации, завещани ни от философа.

Петър Дънов, прочут за почитателите си като Учителя или Беинса Дуно, е ярка духовна фигура и един от безспорните български мъдреци. Основателят на религиозно-философското придвижване, наречено Всемирно бяло приятелство, ни е завещал стотици поуки за душевно израстване, директиви за здравословен метод на живот, билкови предписания за всевъзможни болежки и пророчества за бъдещето.

В книгата „ Дънов, Учителя. Рецепти предсказания, наставления” ще намерите подробна информация за житейския път, философията и идеологията на Беинса Дуно, набор от определени молебствия и директиви по какъв начин да ги отправяте към Бога, най-полезните извършения, предписания и препоръки за оправянето с разнообразни заболявания и положения, които мъдрецът ни е оставил, изложение и инструкции за именития житен режим, всички предсказания на Учителя за новото време и десетте му завета за по-добър живот.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР