Малко преди това край Първомай е арестуван избягалият втори издирван

...
Малко преди това край Първомай е арестуван избягалият втори издирван
Коментари Харесай

Трети задържан за катастрофата с мъртвите полицаи, бил връзка на втория, хванат в Първомай

Малко преди този момент край Първомай е задържан избягалият втори търсен
Задържаха мъжа търсен за злополуката с рейс с мигранти в Бургас. Той е бил задържан край Първомай.

Предполага се, че точно той е управлявал транспортното средство, което е блъснало патрулния автомобил, с което е предизвикал и гибелта на двамата служители на реда.

По първични данни мъжът е сирийски жител с публикуван статут на емигрант у нас.

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по-рано през днешния ден разгласи, че дейностите на лидера на рейса са били умишлени.

Нелегалните мигранти са били транспортирани от двама сирийци с филантропичен статут у нас. Единият беше арестуван на мястото на случая.

Паралено е арестуван трети сириец. Той е бил връзката на хванатия в Първомай.

Мъжът му е оказал помощ да стигне до града. Уредил му е билета за трен, както и такси. Така каналджията е стигнал до града в област Пловдив след злополуката. Преди двамата бе арестуван и водача на рейса

В рейса имало 48 мигранти. Шофьорът бил сириец. Той е арестуван. При опит да избяга от полицията, той блъснал и умъртвил Йордан Илиев и Атанас Градев от бургаското Първо районно управление (на МВР). Самият рейс е с изписано име на българска туристическа компания със седалище в Кърджали. Бил с непознати номера. Компанията е дерегистрирала и спряла от придвижване машината.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР