Малко преди раждането на бебе Арчи се появи информация, че

...
Малко преди раждането на бебе Арчи се появи информация, че
Коментари Харесай

Хари и Меган продължават делото на Даяна

Малко преди раждането на бебе Арчи се появи информация, че принц Хари и Меган Маркъл възнамеряват напълно скоро да стегнат куфарите за Африка.

Континентът е доста специфичен за младото кралско семейство, тъй като го свързват със своите благотворителни дела, а и с сантиментални мемоари от началото на връзката си.

Факт е, че през идващите две-три години Хари и Меган ще отпътуват още веднъж за Африка, само че престоят им там ще продължи не няколко дни или седмици, а цели шест месеца .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Апр 6, 2019 в 6:15 PDT

Мащабният план към този момент е в развой на подготовка и чакаме повече информация.

Знае се обаче, че с дейностите си херцогът и херцогинята на Съсекс ще продължат делото на принцеса Даяна . По-малкият й наследник в никакъв случай не е криел въздействието, което тя е оказала върху неговите мисли и дейности.

И в този момент той подчертава напъните си върху оказването на околната среда и поддръжката на образованието. Също като нея, той обръща внимание на значими за локалните, само че неуместни за ръководещите въпроси като противопехотните мини, написа The Sun.
 Принц Хари, гибелта на принцеса Даяна и какво показа херцогът за майка си
Принц Хари - искрено за Арчи и за принцеса Даяна

Емоционален и като татко, и като наследник

Според анализатори на кралския двор, в този момент принц Хари е по-здраво стъпил на земята от всеки път и е най-правилният миг да направи всичко, което е по силите му, с цел да бъде от изгода на нуждаещите се.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР