Малко преди кулминацията на емоционалното хаус парти, която настъпи малко

...
Малко преди кулминацията на емоционалното хаус парти, която настъпи малко
Коментари Харесай

Sister Bliss от Faithless взриви софийската публика

Малко преди кулминационната точка на прочувственото хаус празненство, която настъпи малко след среднощ, за еуфорично въодушевление на публиката се погрижиха DJ Diass и паметната българска тайфа Gravity Co, събрала се неотдавна в остарелия си състав. Над 2300 души се събраха в столичната зала Универсиада, с цел да споделят общата си пристрастеност към готина електронна музика и първокласен саунд.

Малко преди да дойде в София, Sister Bliss показа, че пред Faithless следва лято, изпълнено с фестивали, на които ще се радват да научат по какъв начин публиката реагира на новата им музика, която записват сега. Чаровната Систър Блис излезе на сцената минути откакто една от най-модерните групи в българската музика и нейният фронтмен - Явор Захариев нажежиха пристрастеностите на публиката до алено.

Британката напомни всички безконечните шлагери на Faithless, измежду които We Come One, Music Matters, God Is A DJ, незабравимата Insomnia, Not Going Home, Salva Mea, Say It To Me и трансформира празненството в незабравимо за всички участвали.В момента Faithless работят върху албум, койъо ще е първият от 8 години насам (The Dance e последният им публикуван албум през 2010 г.)

Той идва след издадените 6 студийни албума, 4 ремикс албума, 3 албума с компилации и 15 милиона продадени копия и паметни шлагери, оглавяващи международните ранглисти в последните десетилетия. Благодарение на седмичното си радио-шоу Систър Блис постоянно е в крайник с новите течения на електронната сцена и в музиката си съумява да преплете дружно всички обособени детайли: канал, мелодия, бас линия и вокал в едно по нов и съвременен метод.

Ето какво споделя тя за триумфа: „ Мисля, че триумфът е да бъдеш пореден и да се опитваш да направиш всичко допустимо най-хубаво във всички области, без да жертваш здравето си - душевен или физически. Това се оказва много мъчно в свят, в който работните графици и пътуванията могат да те притискат и да бъдат много натоварващи. Има моменти на стеснение във всички области, в които работя – само че всякога желая да се уверя, че най-хубавото качество, на което съм способна е да се свързвам прочувствено с хората, в случай че това е допустимо! Това ме прави същински щастлива! “, уверена е Систър Блис.

Ексклузивният DJ Set на 19 май в столичната зала Универсиада се случи по покана на Danc3motion & Ballantine`s и взаимната им колаборация TRUE MUSIC.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР