Малко преди 75-ия си рожден ден, който отбелязва на 17

...
Малко преди 75-ия си рожден ден, който отбелязва на 17
Коментари Харесай

Камила Паркър - откровена, както никога досега

Малко преди 75-ия си рожден ден, който отбелязва на 17 юли, херцогинята на Корнуол се появавя за пръв път на корицата на Vogue.

" Кой желае да е на 75, в действителност, само че не можем да създадем нищо по въпроса. Такъв е животът ", споделя Камила Паркър.

Тя беседва искрено с стилното списание за разнообразни тематики, от най-популярните си облекла до нейните филантропски инициативи, за това какво животът я е научил, обичания й хартиен клуб и идеите, които са най-важни за нея.
 Камила Паркър, Vogue Англия и какъв е мотивът да бъде на корицата на списанието
Дойде редът и на Камила

Бъдещата кралица консорт - на корицата на Vogue UK

Снимките са направени в дома им с принц Чарлз в Clarence House . Камила споделя, че за нея и брачна половинка й е доста мъчно да съчетаят графиците си, тъй като и двамата имат доста задължения, само че все пак вършат всичко допустимо в края на деня да изпият дружно по чаша чай и да беседват.
 Снимка 566352

Любимото им взаимно занятие е просто да са в дневната и всеки да чете книгата си в своя ъгъл. " За нас това е същински релакс, тъй като нямаме наложителния ангажимент да водим диалог. Просто сме дружно . "

Освен формалните си изяви, херцогинята на Корнуол също прави постоянни частни визити на бежанци в Южен Лондон, с цел да приказва с дамите и мъжете там. " Освен това, когато тръгваме на пътешестване, ние се опитваме да намерим бежанци, където и да е по света, с цел да отидем да забележим тези хора. Интересно е да разберем какво се случва с бежанците в другите страни. "

Камила неотдавна стана патрон на центъра Mirabel в Лагос, първият център за полови похищения в Нигерия. Няма повсеместен метод, показва тя, само че се гордее с дейната позиция на Обединеното кралство. " Очевидно е доста по-трудно в страните от Близкия изток. Но има места, които правят страхотна работа. "

Тя е разчувствана от духа на общността на всеки, който работи в тази област и с който тя се среща. " Това, което откриваме, е, че хората, които са били измъчвани, постоянно се връщат в системата, с цел да оказват помощ на другите. Мисля, че те усещат, че са им помогнали през рецесията и желаят да дадат нещо назад. "
 Камила, принц Чарлз и необикновеното облекло на херцогинята на Корнуол
Когато Камила облече облеклата на принц Чарлз

Херцогинята взе самоуверено фешън решение

Камила Паркър схваща сложността на въпроса, пресечната точка на фамилията, обществените служби, полицията и по какъв начин те се показват по друг метод в съответни общности. " Има такова табу ", продължава тя. " Хората към момента могат да обичат хората, които ги малтретират, и да изпитват такава виновност и подобен позор, че да мислят, че виновността е тяхна, тъй че да я погребват. Това се трансформира в нещо като ужасна скрита загадка ", прецизира херцогинята на Корнуол. Въпреки това обаче Камила е безапелационна, че може и желае да оказва помощ на тези хора, по тази причина и ще продължава да го прави, без значение от уговорките ѝ.

На възраст, в която множеството хора, в случай че към този момент не са пенсионирани, може да обмислят това, несъмнено е необичайно да се подготвяш за най-важния интервал от живота си. Но тъкмо това се случва с Камила Пакър, която ще бъде кралица консорт, откакто принц Чарлз наследи трона . Тя споделя, че към този момент не мисли доста за годините и рождените дни. " Оставих ги да идват и да си отиват. Искам да кажа, че ще се веселя да върна часовника обратно ", прибавя тя, смеейки се. " Когато стигнете до което и да е огромно число, без значение дали е 30, 50, 70, си мислите: " Боже, толкоз съм остаряла. ". Допълва, че майка ѝ е умряла на 72 година, тъй че е задоволително огромно достижение, че към момента е жива.

Херцогинята на Корнуол не крие, че за нея дълго време е било същински мъчно да одобри, че животът й ще премине под лупата на изключително насъскан публичен и медиен интерес. В един миг обаче просто е схванала, че няма избор и би трябвало да одобри това като част от живота си.

" Никой не обича да го гледат от самото начало и, знаете ли, да го подлагат на критика. Но мисля, че в последна сметка съумях ненапълно да го преодолея, да го приема. Трябва да продължиш с живота си и това е. "

Когато става въпрос за рождения ден на херцогинята през юли, тя споделя, че " няма да има доста празненства ". " Ще го прекарам със фамилията си и няколко другари. " И въпреки да не е разчувствана за наближаващия собствен празник, Камила Паркър не може да скрие вълнението си, че е баба на пет внука, които са на възраст от 12 до 14 годин и. Споделя, че обича да си написа с тях. " Много е хубаво да получаваш известия ", споделя тя. " Учим се от доста младежи и те също се учат от нас. Така е било постоянно. "

Камила Паркър признава, че най-сладката страна на това да си баба е, че " можеш да ги разваляш (внуците) понякога, да им даваш повече от нещата, които родителите им не разрешават да имат ".

Камила обаче по този начин и не може да свикне с някои неща - като това какъв брой бързо порастват децата пред очите ѝ. Тъй като едната ѝ внучка учи в учебното заведение, което е доста покрай къщата им с Чарлз, когато е в Уилтшир и родителите й отсъстват, постоянно я взима и я води у дома.

" Момичетата стартират да се обличат и гримират и, знаете ли, много е плашещо, когато ги видите, по какъв начин излизат с пробити уши и доста нов грим и смешни коси и други неща ", споделя Камила Паркър. Известен факт е, че ушите на херцогинята до ден сегашен си остават непробити.
 Камила, херцогинята на Корнуол, Орденът на жартиерата и тя ли ще бъде идната кралица
Това ли е бъдещата кралица на Англия

Новата купа на Камила е знак за освен това

" И няма да бъдат. И не, няма да си ги пробия като подарък за 75-ия рожден ден. Внуците ще се опитат да ме убедят, само че нищо няма да ме накара да си пробия ушите ", с усмивка, само че решителност декларира херцогинята на Корнуъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР