Малко преди 60-ия си рожден ден Сара Фъргюсън разказа в

...
Малко преди 60-ия си рожден ден Сара Фъргюсън разказа в
Коментари Харесай

Ботоксът в английския кралски двор

Малко преди 60-ия си рожден ден Сара Фъргюсън описа в изявление за Daily Mail за всички пластични и козметични корекции, на които се е подлагала през годините. " Получила съм много помощ, с цел да наподобявам по този начин на 60, " сподели искрено херцогинята на Йорк.
 Снимка 447225

" Започнах лазарно лекуване - би трябвало да помогне на колагенът в кожата да се възвърне. Надявам се да е завършило до рождения ми ден, " добави тя. Фъргюсън описа, че не обича " замръзналите " лица на хората, които си поставят ботокс. Затова е избрала по-естествени процедури като витаминозни инжекции, органични филъри за бръчките към устата, лазерен фейслифтинг и лифтинг с мезоконци.

" Трябва да поправя вредите, нанесени от слънцето на плажа, до момента в който съм била дете. Затова се подложих на мезотерапия и витаминен коктейл за опъване на кожата, " добавя майката на принцеса Южени и принцеса Беатрис.
 Снимка 439455

Освен всички тези процедури по лицето и деколтето си, Фъргюсън е прибегнала до терапия със стволови кафези за краката си, унищожени по думите им от дългите години езда.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР