Малко преди 2 часа тази нощ, когато приключи полицейският оглед,

...
Малко преди 2 часа тази нощ, когато приключи полицейският оглед,
Коментари Харесай

След тежката катастрофа на Тракия - 2-ма са с опасност за живота, движението е напълно възстановено

Малко преди 2 часа тази нощ, когато завърши полицейският оглед, беше изцяло възобновено придвижването по автомагистрала " Тракия " след тежката злополука нощес, заяви. При случая на 356-я километър в посока Бургас, малко след разклона за Българово, починаха трима души, а други трима бяха тежко ранени. Аутобанът не беше затворен, само че придвижването се извършваше единствено в изпреварващата лента.

 Тежка злополука на Автомагистрала Виж още

По към момента неустановени аргументи микробус катастрофира и откакто се удря в крайпътната лява мантинела, се прекатурва отвън пътното платно по таван. Основните версии са техническа нередовност или отмалялост на водача.

Автомобилът е имал спирачен път към 10 м. По траекторията, маркирана върху асфалтовото покритие, се вижда, че лидерът е правил опити да овладее колата, заяви локалният уебсайт " Флагман ".

От полицията прецизираха, ще пътуващите са служащи, които са полагали асфалт в базата Безмер край Ямбол и са се прибирали към Бургас.

Сред жертвите е водачът - 49-годишен мъж от Карнобат. Другите двама починали са от бургаския квартал " Рудник “, на 32 и 38 години.

Ранените са с голям брой контузии. Двама от тях са с заплаха за живота в реанимация, а третият е под наблюдаване в отделението по неврохирургия на университетската болница в Бургас.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР