Малко неща в света са по-предизвикателни от това да станете

...
Малко неща в света са по-предизвикателни от това да станете
Коментари Харесай

Баща вижда дъщеря си, спяща до странен мъж на дивана. Това, което той направи, е невероятно!

Малко неща в света са по-предизвикателни от това да станете родител. Още в самото начало може да е задоволително да осигурите на детето си храна и топлота, само че с течение на времето родителските функции порастват и включват доста повече. Учиш синовете си и дъщерите си какво е вярно и неправилно и по какъв начин би трябвало да се държат в обществото.

Едно нещо обаче остава несъмнено: изисква изключителна храброст да отглеждаш деца.

Този татко споделя историята си и е приветстван от доста хора за реакцията му, откакто е намерил щерка му да гола до чужд.

Ето какво е написал бащата:

Една заран, слязох по стълбите, виждайки тъкмо тази сцена: моята 17-годишна възраст с млад мъж, спящи на дивана.

Заспал по-късно, което трябваше да е нощ на „ тежък труд “. Много безшумно си направих закуска, се върнах на горния етаж като споделих на жена ми, на сина ми и на друга (най-малката) щерка да са доста тихи, тъй като долу към момента спят.Всички слизахме да закусваме и аз извиках „ Хей юноша “. Никога не съм виждал някой да се разсъни и да се движи от хоризонтално до отвесно състояние толкоз бързо. – Закуската е подготвена! – споделих с звук, като че ли на драго сърце бих изсмукал душата му от тялото му през лявото му ухо. Наместих стола до мен. „ Сядай! “, Семейството ми мълчеше, втренчени в чиниите си.

Не изпускай тези предложения:

Това несъмнено бяха най-трудните 6 метра, които да прекоси един гол млад мъж, пробвайки се да скрие неговото, би трябвало да кажа, много впечатляващо утринно “нещо ”. След като облече облеклата си, които лежаха до масата, той седна. Синът ми (на 6 години) го потупа по рамото, гледайки го в очите, въздъхна и поклати глава.

Почти можеш да миришеш какъв брой беше нервозен. С моя най-хубав глас: „ Приятелю, ще ти задам въпрос. Отговорът, който ще ми дадеш, е доста значим …. за теб … “ В този миг той към този момент се потеше. „ Обичаш ли котки? “

Той беше доста прелестен човек. Очевидно некултурен, само че не малоумен. Дъщеря ми ме увери, че е доста прелестен и деликатен човек. Познаваше го от към месец. Той идваше всеки ден след тази заран. Но в никакъв случай не остана през нощта.

Всяка заран идваше да я вземе на учебно заведение с велосипеда си, да я върне вкъщи и да се увери, че си е написала домашното. Той имаше търпението на ангел, когато тя имаше едно от ужасните си настроения.

Оказа се, че няма семейство, няма обучение, няма постоянна работа. Тя го обожава. Той я обожава. Кой съм аз, за ​​да не може тя да се учи от личните си неточности?

След това към 8 месеца по-късно, синът ми пристигна при мен. Той ми описа за него. Оказа се, че младежът е безприютен.

Неговият татко се е самоубил. Майка му, продажница, избягала и го изоставила 3 седмици по-късно. Те са живеели в ремарке чартърен.

Той бил на 15 години и е оживял 3 години по улиците. Спящ по паркове,, с „ другари “, в евтини хотели. Постоянно работещ в строителството, когато щерка ми се е срещнала с него в учебното заведение по езда, чистейки лайната.

И ето какво. Познавах един млад мъж, на 18 или 19-години, който е вежлив, който идва с усмивка, който го е грижа, който оказва помощ без са го молили. Който прави детето ми щастливо. Той е дете, което в никакъв случай не е имало късмет да бъде дете.

Понякога, когато не пристигна, тъй като има работа, ни липсва. Те не са другари, само че синът ми се схваща доста добре с него. Най-малката ми щерка го харесва абсолютно, а майчиният инстинкт на жена ми наподобява се е задействал. А аз? Понякога се безпокоя за него. Искам той да бъде благополучен.

Казах на жена ми и на най-младите какво научих за него. Те плачеха. Трудно ми беше да опиша. Бях отчаян от най-голямата ми щерка. Тя знаеше и трябваше да ни каже. Тя го обича и го оставя да си тръгне всяка нощ, с цел да отиде ….

На идващия ден му дадох ключ от нашата къща. Казах му, че го чакам всяка вечер вкъщи. През идващите седмици поправихме свободната стая в къщата. Той беше много добър в правенето на нещата. Искаше да си бъде личен началник, обичаше да строи неща. Видяхме, че има заложба, която му разрешава да направи тъкмо това.

Това беше през 2000 година Сега, 17 години по-късно, моят “намерен ” наследник и щерка ми имат преуспяващ бизнес. Те ни подариха с трима прелестни внуци предходната година.

Слава богу, че има невероятни хора като този баща, които имат отворена душа и могат да оказват помощ.

Моля, споделете тази красива история, в случай че сте съгласни!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР