Малко необичайна, но пък доста чакана от хилядите й почитатели

...
Малко необичайна, но пък доста чакана от хилядите й почитатели
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Винаги съм инвестирала в сърцето си!

Малко необикновена, само че пък много чакана от хилядите й фенове равносметка на отминалата година направи Ивайла Бакалова в Инстаграм. Повод за откровенията на “Мис България ” 2001 станаха пошли гаври по неин адрес, обсъждащи визията й от страниците на жълто издание.

 

Въпреки, че огромната обич на предприемача Веселин Денков израсна безусловно пред очите на цялата медийна общественост и всички в гилдията сме очевидци по какъв начин хубостта й остана недокосната от скалпели и игли, някои псевдо сътрудници се изкушиха да й припишат несполучливи интервенции и цялостен куп клюки. Вярна на положителното си сърце, Ивайла отвърна на злото с обич и откровеност. Ето какво написа тя в профила си:

 

“Колкото и да желаете да отрежете крилата ми... толкоз по-високо ще хвърча аз. Защото го върша със сърцето си... Следвам и се боря за фантазиите си, а вие... хора, които даже не мога да нарека публицисти, си стойте в мишите дупки и пишете анонимно откровени неистини, тъй като са Ви  платили да очерните някого ”, не сдържа болката си тя.

 

“По мотив на последните ви измислици мога единствено да кажа, че единственото нещо, което съм променяла по себе си последните 20 години е прическата и броя на обичаните си същества. Но това не ви прави работа и с цел да си продавате халтурите на хората си измисляте вести. Знам, че няма да спрете и в действителност не ме вълнува...Свикнала съм с похвата ви...Една неистина да бъде повторена 100 пъти и да се опитате да я превърнете в истина... И до момента в който вие хвърляхте камъни по мен, аз си построих палат ”, откровена е госпожа Бакалова.

 

“Пиша това, с цел да не се обърквате и да си мислите, че мълчанието ми е форма на единодушие! Всеки от нас би трябвало да се стреми да прави света по-добър и по-смислен, а вие с тези евтини лъжливи вести някак си го вършиме много лекомислен! Истинската хубост не е по какъв начин наподобява лицето ти, а какво има в сърцето ти! Гордея се, че в живота си постоянно съм вложила в сърцето си! ”, повдига тя завесата към персоналния си живот.

 

А че сърцето й е цялостно,  свидетелства любовта й с бизнесмена Денков и дребното им богатство Вяра, която след броени дни ще навърши една годинка. Дълго чаканото благополучие в допълнение укрепи любовта сред двамата и те обикалят най-красивите точки на света, наслаждавайки се на реципрочност. Успехите в образованието на огромната й щерка Рая също прибавят щипка майчина горделивост към приказката, която “Мис България ” сътвори за себе си и околните.

 

 

Коментарите под поста й удостоверяват, че тя се къпе в любовта на приятелите си. “Знаете ли, че когато приказват неприятно за Вас, в действителност Ви вършат положително, лишават от неприятната Ви карма и Ви дават положителната си. Оставете ги да пишат каквото пожелаят, а Вие вървете напред с усмивка ”, написа потребителка на име Радостина.

 

   

Друга нейна фенка споделя спомените си от преди две десетилетия: “Страхотно момиче и постоянно е изпъквалa със покорност, невзискателност и доста вътрешна хубост! Жалко, че завистта и неналичието накреативност в специалността е единствената причина да се поставят такива етикети на известните персони. Журналистиката би трябвало да ни осведоми, среща с обстоятелствата и да възпитава положителния усет. А другояче съм Ви гледала от близко преди 20 години във вариетето на " Сл. бряг " на един конкурс за хубост. Фирмата,в която работех беше спонсор на състезанието. Бяхте толкоз красива и същия човек, който виждаме в този момент в Инстаграм. Светли празници поисквам на Вас и Вашето прелестно семейство и бъдете здрави ”, написа тя. Изобилстват и рекомендациите миската да пусне по пързалката клеветниците и да се радва на живота - нещо, което тя сигурно прави чудесно.

 

 

С какви нови достижения ще ни изненада Ивайла Бакалова следващата година, ще разберете извънредно и единствено при нас.

Тагове: Ивайла Бакалова Мис България 2001
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР