Малко кученце зарадва младият полицай от Царево, наречен от непозната

...
Малко кученце зарадва младият полицай от Царево, наречен от непозната
Коментари Харесай

Подариха кученце на полицая Румен Колев - “ангелът в униформа“, помагал при потопа в Царево

Малко кученце зарадва младият служител на реда от Царево, наименуван от непозната жена " ангел в униформа ", откакто с часове заставам под дъжда и оказва помощ на десетки хора, блокирани в колите си по време на потопа в Царево. След като Ивелина Маринова разгласява в обществените мрежи възхищението си от младия служител на реда, който с усмивка успокоявал обезпокоените хора, заклещени на пътя сред Царево и Ахтопол,  на 24 септември тя му сервира неповторима изненада, написа 24часа.
Прочетете още
Благодарната жена подари малко кученце на служителя на реда, наречено Левски. Ето какво споделя Ивелина на страницата си във фейсбук:

" В една медия служителят на реда Колев показа, че доста обича животните и неслучайно през днешния ден 24 септември пристигна, с цел да вземе своето малко куче Левски от Габрово. Чудно нещо е живота, когато всичко свършва добре, продължението е още с по - добър сюжет! Благодаря ви служител на реда Колев, тъй като вие върнахте вярата освен на мен, само че и доста други хора, които бяхме в потопа в Царево, а вие се усмихвахте, като през днешния ден ".



В своя пост Ивелина прецизира, че кученцето се е родило в дома й тъкмо на рождения ден на Дякона на 18 юли тази година. 

" То е  самото доказателство, че живота е цялостен със странни чудеса на нови другарства и пътища към дребните огромни неща!
Неща на наслада, тъй като живота не е в контрола. а в случките му:-)! ", написа още Ивелина Маринова.

От фрагментите, които тя разгласява във фейсбук излиза наяве, че дружно с Румен до Габрово е пътувала и красивата му брачна половинка Стефка, която също е служител на реда и също е била на първа линия по време на естественото злополучие. Двамата са чиновници в районното ръководство в Царево.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР