Малко критика от близките в полза на здравия разум може

...
Малко критика от близките в полза на здравия разум може
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Малко критика от близките в полза на здравия разум може да е от полза

Малко рецензия от околните в интерес на здравия разсъдък може да е от изгода, поучават звездите.

Овен

Днешният ден ще бъде изпълнен с дребни наслади и незначителни удоволствия. Те ще наподобяват на пеперудки, едвам докоснали бузата Ви с леките си крилца. Такива събития се случват единствено сред хора, които доста добре се познават и откровено се обичат. Значи и Вашата двойка се отнася към тях!

Телец

Сложно ще бъде през днешния ден за Вашия обичан човек да направи избор сред хубаво и значимо, а и сред забавно и нужно. Ще се наложи да му помогнете в тази не лека работата в случай че ще и да се наложи да организирате специфични мероприятия за тази цел. Абе не е лека тази работа - от блатото да се наложи да дърпате хипопотам...
 

Близнаци

Отличен ден за другарство, къси разходки и обмяна на новости. Ако Ви е попаднала опция да поговорите с родителите си, или с някои други Ваши роднини за проектите Ви за бъдещето, или за някои други съществени неща, възползвайте се обезателно от нея! Ако се разпореждате в къщи еднолично, пробвайте сами да съберете домочадието на фамилен съвет. В центъра на внимание може да се окажат въпроси, свързани с недвижими парцели или специалност. Вслушайте се във всички вероятни отзиви, само че не прибързвайте с окончателните заключения.
 

Рак

Ту тук, ту там пораждат ласкателни обстановки, въпреки че не всички са по този начин явни. Отново разгледайте неотдавнашните събития, и се постарайте да вникнете в тяхната същина.Нарасналата отговорност, това е най-верния знак, че вършиме на обкръжаващите мощно позитивно усещане. Всичко, което би трябвало да извършите през днешния ден, това е, да се придържате към ежедневните задания, както и трансформирате нервността в позитивна сила.Вярвайте в себе си, тъй като всички останали имат вяра във Вас.
 

Лъв

Очаква Ви релативно спокоен ден, обвързван не толкоз със събития, колкото с предчувстване на събитията. Може да си позволите да си отдъхнете, а може и да наблюдавате доста деликатно всичко ставащо, като по едно и също време с това си вършиме заключения и градите проекти. Всичко зависи от мащабите на Вашите персонални цели. Колкото по-големи са те, толкоз по-бързо би трябвало да започнете да действате, а не да губите времето си. В момента роднините Ви се нуждаят от поддръжка доста повече от различен път. Постарайте се, да избягвате разправиите. Ако през днешния ден сте несдържани, раздразнителни и неразговорчиви, по-късно ще съжалявате, че не сте овладели страстите си.
 

Дева

Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.
 

Везни

Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.
 

Скорпион

Пригответе се за това, че в околните няколко дни началството и хора от по-старото потомство ще бъдат доста взискателни към Вас. Ще се наложи да отделите време, с цел да удовлетворите потребностите на своите родственици, а това няма да е напълно елементарно, тъй че започвайте да действате по-бързо. Направете нужният лист и проект за деяние. А също позволете приятелите си за помощ, в случай че това е належащо.
 

Стрелец

Доста дълго време сте успявали доста елементарно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките нужни запаси. Хората виждат във Вас задоволително рисков съперник. Само че Вие желаете от живота повече и единствения метод да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с мечтаното. Дори и да не изпадате с възторг от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, отново би трябвало да го извършите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.
 

Козирог

През този ден ще можете много да се потрудите, в случай че предпочетете пред съдействието, независимата работа. Хората, обещаващи помощ, на процедура единствено ще Ви усложнят живота, а намесата им ще се окаже несвоевременна и дори нездравословна. Финансовата картина е удобна. Макар и паричните приходи да са скромни, Вие умно ще се разпореждате с получените средства. На доста самотни Козирози през днешния ден ще провърви в любовта. Това е денят, в който всяка среща може да се окаже съдбоносна.Симпатията ще се заражда мигновено и бързо ще прераства в съществени усеща.
 

Водолей

На Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много мъчно да си показа някои обстановки, свързани с Вас, дори и да ги убеждавате в тяхната действителност и безспорност. В последна сметка, в случай че не се получи с думи, ще се наложи да потвърждавате своята справедливост с каузи...
 

Риби

Днес ще мислите автентично и нетривиално. Това ще Ви разреши да взимате бързи и непредвидени решения. А и напълно не е наложително, те да бъдат верни! Хубаво би било, в случай че Вашия обичан човек Ви бъде дребна „ спирачка ” и да Ви е критик в интерес на здравия разсъдък.

източник
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР