Малко хора знаят защо не трябва да се кръстосват краката.

...
Малко хора знаят защо не трябва да се кръстосват краката.
Коментари Харесай

Защо не трябва да кръстосваме краката си

Малко хора знаят за какво не би трябвало да се кръстосват краката. Оказва се, че аргументите за това са доста.
Защо не би трябвало да стоим с кръстосани крайници?
Когато кръстосаме краката си, кръвотокът се нарушава. Гръбначният дирек се оказва в неправилна позиция. Ако останете в това състояние дълго време, тогава здравословните проблеми няма да закъснеят.
Проучванията демонстрират, че кръстосването на краката води до промени в кръвното налягане. Три минути откакто човек се изправи краката си, индикаторите на налягането се възстановяват.
 Имате разширени вени? Ето по какъв начин да се грижите за тях Имате разширени вени? Ето по какъв начин да се грижите за тях
Всеки желае да остарее грациозно, само че не постоянно можем да го създадем. Ако имате разширени вени на краката, знаете, че положението може да...
Хората, които постоянно седят с кръстосани крайници, имат неприятна стойка, тъй като тази поза трансформира позицията на гърба и раменете.
Кръстосването на краката може да докара до проблеми в тазовите мускули.
С течение на времето тази поза съкратява мускулите във вътрешната част на бедрата, а мускулите от външната страна стават по-дълги, което може да докара до проблеми със ставите.
Ако прекарвате в това състояние повече от 3 часа дневно, тогава навеждането, болката в гърба и шията, както и дискомфортът в бедрата ще се развият доста бързо.
В допълнение, перонеалният нерв, който се намира от външната страна на коляното, се оказва компресиран. Това може да аргументи изтръпване на краката.
 Осем аргументи да се събуждате с мъчителни конвулсии в краката Осем аргументи да се събуждате с мъчителни конвулсии в краката
Спазмите в краката са източник на мощен дискомфорт и те могат да ви настигнат на всички места. Някои ги получават извънредно насън, други н...
Мъжете би трябвало да бъдат по-внимателни, тъй като това състояние на тялото покачва температурата в слабините и надлежно оказва отрицателно въздействие върху здравето на половата им система.
Ето кои са главните аргументи, заради които не би трябвало да кръстосвате краката си:
нарушава се притока на кръв поради компресията върху вените на краката венозните стени изтъняват и рискът от развиване на разширени вени се усилва увеличава се рискът от тромбоза поражда изкривяването на долната част на гръбначния дирек и се появява болежка в гърба поражда свръхнатоварване на сърцето поради понижаване количеството на О2 в кръвта, което е рисково най-много за бременните Според хората, практикуващи йога, кръстосаните крайници въздействат неподходящо на силата . В това състояние енергийният поток сред чакрите се блокира. Всичко това може да повлияе неподходящо на здравословното положение.
Не забравяйте, че в случай че прекарвате по-голяма част от деня седнали, на всеки 30 минути би трябвало да се раздвижвате. По този метод ще избегнете проблемите, свързани с нарушен кръвен поток.
И не на последно място не забравяйте, че етикетът също изисква да не кръстосвате краката си, тъй като доста постоянно това се приема като пренебрежение и симптом на неприятно образование.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР