Малко хора могат да се похвалят, че са в добри

...
Малко хора могат да се похвалят, че са в добри
Коментари Харесай

Джей Ло и Алекс Родригес ще се венчаят лятото! Канят бившите си - slava.bg

Малко хора могат да се похвалят, че са в положителни връзки с някогашните си половинки. По неписано предписание, когато краят на една връзка настъпи, двете страни избират да пресечен всевъзможен контакт и да оставят предишното зад тила си, без да се обръщат обратно. Не подобен обаче е казусът на Дженифър Лопес и Алекс Родригес, които освен се схващат с тогавашните си сътрудници, само че даже мислят да ги поканят на идната им женитба.

След всички наградни церемонии, на които участва от началото на годината, и грандиозното шоу, което изнесе взаимно с Шакира през полувремето на шампионата по американски футбол "Superbowl ", в този момент латино дивата има задоволително време да се концентрира върху организацията на огромния ден, в който публично ще се врече в обич на бейзболиста. А той наближава, написа Dir.bg.

"Дженифър и Алекс възнамеряват да се венчаят през лятото и към този момент нямат самообладание да го сторят. Те се обичат, неразделни са и вършат всичко дружно - на практика към този момент са женени, само че се вълнуват от обстоятелството, че ще узаконят връзката си. Нещо повече, ще поканят някогашните си ", издава източник на "Entertainment Tonight ".

Лопес има деца-близнаци от артиста Марк Антъни - 11-годишните Макс и Ема. Двамата реализатори се ожениха през 2004 година и завършиха развода си десетилетие по-късно, през 2014 година

От 2002 година до 2008 година Родригес беше женен за Синтия Скъртис. Те са родители на Наташа (15 г.) и Ела (11 г). Момичетата прекарват доста време с татко си и актуалната му избраница, като постоянно се появяват на фотосите в формалните профили на Дженифър и Алекс в обществената мрежа.

Все още няма повече детайлности за сватбата, само че източникът на американската медия загатва, че няма да бъде охолно събитие, както чакат всички.

"Сватбата ще бъде превъзходна, само че няма да бъде голяма. Двойката желае това да е занимателно празненство - респект на любовта им един към различен, в обкръжението на техните фамилии и най-близки другари. И четирите им деца ще имат значима роля в церемонията ", добавя той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР