Малко хора могат да бъдат сигурни, че няма да станат

...
Малко хора могат да бъдат сигурни, че няма да станат
Коментари Харесай

Ето кои родни знаменитости са жертва на обири

Малко хора могат да бъдат сигурни, че няма да станат жертва на закононарушение. А колкото повече се знае за това, което притежаваш, толкоз по-голяма възможност има някой да го пожелае. Кои са българските звезди, които станаха жертва на грабеж в последните години може да видите в канала във vbox7:

Моника Валериева

Това е най-пресният образец. Заради ужаса от това да намериш дома си разрушен и от него да липсват полезности, плеймейтката даже влезе в болница.
               

A post shared by (@monikvaleriee) on Aug 1, 2019 at 7:40am PDT

Йорданка Фандъкова

Това се случи през към този момент далечната 2012 година, като крадците са взели със себе си пари и движимости със сантиментална стойност - компютър, бижута, парфюми. 



Константин


Поп-фолк артистът е " любим " на крадците и в последните няколко години на няколко пъти стана тяхна жертва. Били са откраднати пари и полезности.
               

A post shared by (@konstantin_official7) on Jul 31, 2019 at 3:43am PDT



Атанас Месечков


Това се случи предходната година, а най-неприятното е, че се е случило през нощта, когато Месечков и брачната половинка му са спали. -->
                 
on Jul 12, 2019 at 9:33am PDT

Стоянка Мутафова

Великата актриса стана жертва на грабеж през 2016 година по време на пътуването ѝ в Германия. От дома ѝ бяха откраднати пари и златни бижута. Тогава полицията съобщи, че евентуално крадците са следили актрисата преди да създадат удара.

Петър Хубчев

Кражбата стана през 2017 година, като крадците даже са откраднали екипа му от САЩ'94. 

Дения Пенчева

Домът на фолклорната певица беше обран по време на коледните празници. Изчезват бижута, компютър и пари. Тогава тя съобщи, че евентуално има персонален претекст зад обира.
                 
on Aug 9, 2019 at 2:54pm PDT
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР