Малкият Рей се ражда с тежката диагноза епилепсия – гранд

...
Малкият Рей се ражда с тежката диагноза епилепсия – гранд
Коментари Харесай

Зов за помощ: Дете има нужда от животоспасяваща трансплантация

Малкият Рей се ражда с тежката диагноза епилепсия – гранд мал припадъци. На 8-ми август 2016 година положението му се утежнява и след голям брой проучвания майката на детето чува най-лошото – то страда от остра лимфобластна левкемия – В фенотип – висок риск, заяви Нова тв.



След тази диагноза животът на цялото семейство се трансформира в същински пъкъл. Рей получава по 10 превивам дневно, а след една от цялостните упойки не може да се разсъни 2 дни. Налага се 25 дни да се храни посредством сонда и докторите не дават огромни очаквания, само че той оцелява. Първата година фамилията редува тежки химиотерапии с вливки на растежен фактор и положението на дребното момче се възстановява Започната е и поддържаща терапия. 

Всичко е обикновено до преди месец, когато резултатите му се утежняват. Оказва се, че Рей има рецидив на болестта и единственият късмет за него е животоспасяваща трансплантация на стволови кафези. Семейството би трябвало да замине за Германия незабавно след химиотерапията, която Рей организира сега. Сумата за трансплантацията – 328 200 евро е непостижима за тях и всеки дарен лев е от огромно значение.  

Всеки искащ да помогне, може да го направи тук - https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-rey-da-ozdravee-281

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР