- Малкият премиум ван има 5 звезди за безопасност от

...
- Малкият премиум ван има 5 звезди за безопасност от
Коментари Харесай

Първият Mercedes-Benz Т-Class вече е в България

- Малкият премиум ван има 5 звезди за сигурност от Euro NCAP

Само 3 месеца след международната си премиера първият автомобил Mercedes Benz T-Class към този момент е при новия си притежател в България. В първите дни на август господин Светослав Луканов, представител на Пате плей ООД, получи ключовете на първия T-Class у нас от Дамян Манолов, продавач-консултант в Силвър Стар, общоприет дистрибутор на Mercedes-Benz за България. Първокласният дребен ван ще оказва помощ в бизнеса на новаторската компания, снабдител на софтуерни решения за айгейминг промишлеността. А автомобилният парк на Пате плей ООД, с изключение на с към този момент доставения, ще се усили и с още един автомобил T-Class.

T-Class е оборудван с необятна гама от системи за подкрепяне на шофирането като стандарт. Те включват Активен спирачен помощник, Активен помощник за поддържане на пътната лента, Асистент при тръгване по надолнище, Асистент при непряк вятър, Асистент за мъртва зона и други За в допълнение улеснение и сигурност при паркиране има опционалния Активен помощник за паркиране с PARKTRONIC и камера за заден ход.

Именно богатата гама от общоприетоо съоръжение за сигурност на T-Class е в основата на 5-те звезди, които автомобилът получи от Европейската стратегия за оценка на нови коли Euro NCAP. Резултатите на T-Class в самостоятелния тест за сигурност и в четирите категории – възрастен пасажер, дете, уязвими участници в придвижването и асистентr за сигурност, са забележителни. Особено впечатляващи са те във връзка с сигурността на децата, като извеждат T-Class измежду първите в сегмента на компактните ванове.

Що се отнася до сигурността, общо 7 общоприети въздушни възглавници пазят пасажерите в автомобила. Акцент в оборудването, освен това освен в сегмента на дребните ванове, е централната въздушна възглавница. В случай на мощен непряк удар, тя се разпростира сред седалката на лидера и седалката на пасажера до него, тъй че да не се получи контакт сред тях.

С новата T-Class Mercedes-Benz внася комфорт в сегмента на дребните ванове, като дава опция на всички клиенти, които се нуждаят от доста място да се допрян до качеството на марката със звездата. Този изцяло нов модел съчетава мултифункционалност и голямо пространство с съоръжение от висок клас. В общоприетият пакет на Т-класата влиза и инфотейнмънт системата MBUX, както и електрическата ръчна спирачка. Опционално се оферират 17-инчови джанти, KEYLESS-GO функционалността или амбиентно осветяване, както и тапицерията от кожа ARTICO. Новата T-класа несъмнено може да се похвали с разнообразна гама от акценти на съоръжение в своя сегмент.

Силвър Стар е формален представител на немския тръст Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Trucks AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO и на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР